NBA

NBA, Γουόριορς: Πρόβλημα με Ότο Πόρτερ, αποχώρησε τραυματίας στο Game 3 με τους Μάβερικς

Ο Ότο Πόρτερ με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Ότο Πόρτερ με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ότο Πόρτερ στάθηκε (πάλι) άτυχος για τους Γουόριορς, αφού σε μία ανύπτοπτη φάση στο Game 3 με τους Μάβερικς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από το παιχνίδι.

Η νίκη των Γουόριορς στο Game 3 των τελικών της Δύσης επί των Μάβερικς στο Ντάλας (100-109) ήρθε με ένα τίμημα, αφού το Γκόλντεν Στέιτ έχασε τον Ότο Πόρτερ. Και δεν ξέρει πότε θα τον έχει ξανά στην διάθεσή του.

Ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στην δεύτερη περίοδο έπειτα από λέι-απ που ευστόχησε, όταν πάτησε κάπως άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αισθανθεί ενόχληση στο αριστερό πόδι. Ο Πόρτερ προσπάθησε να συνεχίσει, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε αλλαγή, με τους Γουόριορς να τον θέτουν επίσημα εκτός αγώνα στην τρίτη περίοδο.

Την φετινή περίοδο ο Πόρτερ έχει 8.2 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 37% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής. Ο έμπειρος φόργουορντ είχε χάσει το Game 6 της σειράς με τους Γκρίζλις στον δεύτερο γύρο των playoffs λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι. Αν μείνει για καιρό εκτός δράσης τότε θα είναι η τρίτη απώλεια για τους Γουόριορς στα φετινά playoffs, αφού εκτός λόγω τραυματισμού είναι και οι Γκάρι Πέιτον και Άντρε Ιγκουοντάλα.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Πόρτερ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ