NBA FINALS

NBA Finals: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για το Game 1 των Σανς με τους Μπακς

Η ημέρα της επιστροφής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη δράση αιωρείται ακόμη
Η ημέρα της επιστροφής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη δράση αιωρείται ακόμη AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο των Μπακς ενόψει του Game 1 των ΝΒΑ Finals κόντρα στους Σανς (04:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24), με το Μιλγουόκι να τον χαρακτηρίζει ως "εξαιρετικά αμφίβολο".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζεται ως "doubtful" στο ιατρικό δελτίο των Μπακς ενόψει του Game 1 των ΝΒΑ Finals με τους Σανς στο Φοίνιξ (7/7, 04:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24), κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "εξαιρετικά αμφίβολος".

Με απλά λόγια σημαίνει ότι ο Γιάννης έχει αυτή τη στιγμή μόλις 25% πιθανότητες να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο στο Game 4 της σειράς με τους Χοκς, που τον άφησε εκτός στα Game 5 και Game 6 των τελικών της Ανατολής.

Οι Σανς προετοιμάζονται με την πεποίθηση ότι ο Γιάννης θα αγωνιστεί, ωστόσο με τα ισχύοντα δεδομένα φαίνεται ότι αυτό δεν θα συμβεί στο Game 1, εκτός αν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Το Μιλγουόκι πάντως εξακολουθεί να χαρακτηρίζει την περίπτωση του Γιάννη ως "day-to-day", που σημαίνει ότι θα εξετάζεται σε καθημερινή βάση.

TAGS NBA FINALS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ