NBA

Οι Φοίνιξ Σανς προετοιμάζονται με την πεποίθηση ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Game 1 των τελικών

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέι Κράουντερ σε φάση από αγώνα Μπακς - Σανς τον Απρίλιο του 2021
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέι Κράουντερ σε φάση από αγώνα Μπακς - Σανς τον Απρίλιο του 2021 2021 AP PHOTO/AARON GASH

Την εντύπωση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Game 1 των NBA Finals 2021 έχει ο προπονητής των Φοίνιξ Σανς, Μόντι Γουίλιαμς.

Το τζάμπολ των NBA Finals 2021 πλησιάζει. Το Game 1 θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (04:00), με τους ξεκούραστους Σανς να περιμένουν τους καταπονημένους Μπακς στο Φοίνιξ και τον Μόντι Γουίλιαμς να δηλώνει πως προετοιμάζει την ομάδα του με την πεποίθηση ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ μετά από τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Ατλάντα Χοκς.

"Προετοιμαζόμαστε με την ιδέα ότι θα αγωνιστεί, αλλά ακόμη κι αν δεν παίξει, έχουμε και εναλλακτικό πλάνο. Το σίγουρο είναι ότι οι Μπακς ορμούν συνεχώς στη ρακέτα, είτε με εκείνον, είτε χωρίς εκείνον εδώ και αρκετούς αγώνες" ήταν το σχόλιο του head coach των Σανς, που ματσάρουν εντυπωσιακά με τους Μπακς. Δύο φορές έπαιξαν φέτος οι δύο ομάδες, με εκείνη του Φοίνιξ να κερδίζει 128-127 στην παράταση στο Μιλγουόκι και 125-124 στο γήπεδό της.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ