NBA FINALS

NBA Finals, Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι: Μπήκαμε στο shootaround πριν από το Game 4

NBA Finals, Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι: Μπήκαμε στο shootaround πριν από το Game 4
PHOTO CREDITS: SPORT24

Μία μέρα πριν από το Game 4, οι Μιλγουόκι Μπακς βγήκαν στο παρκέ του Fiserv Forum για το shootaround με εξαιρετική ψυχολογία και διάθεση για την ισοφάριση.

Από την στιγμή που "έσπασαν" το ρόδι στη σειρά των NBA Finals 2021, οι Μιλγουόκι Μπακς αισθάνονται καλά. Η ψυχολογία τους είναι άψογη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε τρομερή κατάσταση και συνολικά ως οργανισμός δείχνουν έτοιμοι για την ισοφάριση, πριν ακολουθήσει το ταξίδι στο Φοίνιξ.

Το SPORT24 μπήκε στο shootaround των "Ελαφιών" την παραμονή του Game 4 της σειράς, μια διαδικασία από την οποία απουσίαζε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όχι, ο Greek Freak δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, απλά ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να αντέξει την ένταση και την ενέργεια της σειράς.

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ