NBA

NBA, έξαλλος ο Κρις Πολ: "Οι παίκτες τρώνε πρόστιμο αν πουν κάτι σε οπαδούς, αλλά αυτοί ακουμπάνε τις οικογένειές μας, γαμ... τα"

Ο Κρις Πολ των Σανς
Ο Κρις Πολ των Σανς Ⓒ 2022 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Πολ ξέσπασε εναντίον του οπαδού των Μάβερικς που έσπρωξε την σύζυγό του και την μητέρα του στο Game 4, ενώ τα έβαλε και με το NBA, λέγοντας ότι την ίδια στιγμή που οι οπαδοί ομάδων κάνουν τέτοιες πράξεις, οι παίκτες δέχονται πρόστιμο αν βρίσουν φιλάθλους

Ο Κρις Πολ αισθάνθηκε ότι η οικογένειά του τέθηκε σε κίνδυνο στο Game 4 των Σανς με τους Μάβερικς στο Ντάλας (νίκη για τους Μαβς με 111-101), όταν ένας οπαδός των Τεξανών έσπρωξε την μητέρα του και την σύζυγό του. Λίγες στιγμές μετά τον αγώνα φρόντισε μάλιστα να δείξει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την δυσαρέσκειά του, ξεσπώντας μέσω twitter.

"Οι παίκτες δέχονται πρόστιμο αν πουν κάτι στους οπαδούς, αλλά οι οπαδοί μπορούν να ακουμπάνε τις οικογένειάς μας. Γαμ... τα" έγραψε χαρακτηριστικά ο σταρ των Σανς, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του.

Η αναφορά του Πολ βέβαια στα πρόστιμα του NBA στους παίκτες δεν είναι τυχαία. Και αυτό γιατί αρκετές φορές οι σταρ των ομάδων έχουν τιμωρηθεί λόγω όσων είπαν ή έκαναν σε οπαδούς αντίπαλων ομάδων, με τελευταίο παράδειγμα το πρόστιμο 25.000 δολαρίων που δέχθηκε ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς επειδή έκανε άσεμνες χειρονομίες στους οπαδούς των Γκρίζλις, ενώ μόλις μερικές εβδομάδες νωρίτερα ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 50.000 δολαρίων για χειρονομίες εναντίον οπαδών των Σέλτικς.

Με την κατάσταση πλέον να δείχνει όλο και πιο... ευρωπαϊκή στα γήπεδα του NBA, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δει κάποιος τι θα ακολουθήσει.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ