NBA

NBA: Χωρίς Τζάρετ Άλεν οι Καβαλίερς κόντρα στους Νετς στο play-in τουρνουά

Ο Τζάρετ Άλεν με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Τζάρετ Άλεν με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Οι Καβαλίερς ενημέρωσαν ότι ο Τζάρετ Άλεν δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι (κάταγμα σε δάκτυλο), με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για τον αγώνα με τους Νετς στην διεκδίκηση της 7ης θέσης στο play-in τουρνουά της Ανατολής.

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, τώρα είναι πλέον και επίσημο: Οι Καβαλίερς ενημέρωσαν ότι ο Τζάρετ Άλεν τέθηκε εκτός για τον αγώνα με τους Νετς (13/4, 02:00, Cosmote Sport 4) στο πλαίσιο της διεκδίκησης της 7ης θέσης για το play-in τουρνουά της Ανατολής.

Ο All Star σέντερ είχε τεθεί εκτός επ' αόριστον από τις αρχές Μαρτίου λόγω κατάγματος σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού, με τους Καβς να ελπίζουν τότε ότι θα τον είχαν στην διάθεσή τους στα playoffs, αφού εκείνη την περίοδο πατούσαν γερά στην πρώτη 6αδα της Ανατολής. Από την στιγμή που τραυματίστηκε ωστόσο ο Άλεν (και στην συνέχεια και για μερικά παιχνίδια ο Έβαν Μόμπλεϊ), το Κλίβελαντ κατέρρευσε και έπεσε στην 8η θέση στης Ανατολής, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο play-in τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τους (7ους) Νετς στο Μπρούκλιν.

Την φετινή σεζόν ο Άλεν είχε 16.1 πόντους, 10.8 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 67.7% στα σουτ σε 32 λεπτά συμμετοχής, συνθέτοντας μία ενδιαφέρουσα (και κυρίως... τεράστια) γραμμή ψηλών μαζί με τον Μόμπλεϊ και τον Λάουρι Μάρκανεν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ