NBA

NBA, Χιτ: Ο Λάουρι αισθάνεται ξανά ενοχλήσεις στο πόδι, αμφίβολος για το Game 5 με Σίξερς

Ο Κάιλ Λάουρι των Χιτ
Ο Κάιλ Λάουρι των Χιτ Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κάιλ Λάουρι αισθάνθηκε ξανά τράβημα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού στο Game 4 των Χιτ με τους Σίξερς και πλέον η συμμετοχή του στο Game 5 χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Ο Κάιλ Λάουρι είδε τον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού να τον "προδίδει" για δεύτερη φορά στα φετινά playoffs. Ο γκαρντ των Χιτ αισθάνθηκε ξανά τράβηγμα στο πόδι του στο Game 4 με τους Σίξερς (νίκη με 116-108 της Φιλαντέλφεια) και πλέον όλοι στο Μαϊάμι είναι (ξανά) σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει του Game 5 της σειράς.

Ο Λάουρι είχε τραυματιστεί αρχικά στο ίδιο σημείο στο Game 3 του πρώτου γύρου με τους Χοκς, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τέσσερα παιχνίδια του Μαϊάμι (Game 4&5 κόντρα στην Ατλάντα και Game 1&2 κόντρα στην Φιλαντέλφεια), πριν επιστρέψει στο Game 3 με τους Σίξερς.

"Για να το θέσω απλά, σίγουρα δεν είναι ένας τραυματισμός με τον οποίο θέλεις να παίξεις" δήλωσε ο ίδιος μετά το Game 4 με την Φιλαντέλφεια, για να προσθέσει: "Βρισκόμαστε όμως σε μία κατάσταση στα playoffs σε εχθρικό περιβάλλον και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θέλω να είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου με κάθε κόστος. Θα δούμε τι θα γίνει".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Λάουρι τόνισε ότι θα προσπαθήσει να παίξει στον επόμενο αγώνα της σειράς, η οποία πλέον βρίσκεται στο 2-2: "Ήρθε σε κακό timing για εμένα αυτός ο τραυματισμός. Δεν έχω ξαναπάθει κάτι τέτοιο. Ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ. Οπότε αν με ρωτάτε, θα πω ότι θα προσπαθήσω".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ