NBA

NBA, Χιτ: Συναγερμός με Λάουρι, αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι από το Game 3 με τους Χοκς

Ο Κάιλ Λάουρι με την φανέλα των Χιτ
Ο Κάιλ Λάουρι με την φανέλα των Χιτ Ⓒ 2021 JOHN RAOUX/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κάιλ Λάουρι αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό δικέφαλο στο Game 3 με τους Χοκς και πλέον οι Χιτ είναι σε κατάσταση συναγερμού ενόψει της συνέχειας της σειράς.

Οι Χιτ ηττήθηκαν με 111-110 από τους Χοκς στο Game 3 της σειράς, με την Ατλάντα να μειώνει σε 2-1. Η μεγαλύτερη έννοια του Μαϊάμι ωστόσο μετά το παιχνίδι ήταν η πρόωρη αποχώρηση του Κάιλ Λάουρι από το ματς λόγω τραυματισμού.

Ο βετεράνος γκαρντ αισθάνθηκε ένα "τσίμπημα" στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, με αποτέλεσμα οι Χιτ να τον θέσουν εκτός παιχνιδιού από την τρίτη περίοδο, ενώ πλέον όλα είναι ανοιχτά ενόψει του Game 4 της σειράς. Ο ίδιος ωστόσο θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες.

"Θα παίξω στο Game 4. Είμαι ο Γούλβεριν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάουρι έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε, αναφερόμενος στον γνωστό σούπερ ήρωα, του οποίου το κύριο χαρακτηριστικό είναι η ικανότητά του να αναρρώνει γρήγορα από τραυματισμούς. Ό,τι και να λέει πάντως ο 36χρονος γκαρντ, είναι δεδομένο ότι το Μαϊάμι θα είναι πολύ προσεκτικό μαζί του, αφού οι τραυματισμοί σε αυτό το σημείο είναι ύπουλοι.

Την φετινή σεζόν ο Λάουρι έχει 13.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 37.7% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ