NBA

NBA: Χειρουργείο για τον ΜακΚόνελ των Πέισερς, ίσως χάσει την σεζόν

Ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ των Πέισερς
Ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ των Πέισερς Ⓒ 2021 DARRON CUMMINGS/ASSOCIATED PRESS

Ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ των Πέισερς υποβλήθηκε σε επέμβαση σε σύνδεσμο του δεξιού του χεριού και πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς τον Τι Τζέι Μακ¨Κόνελ θα πρέπει να πορευτούν για τουλάχιστον τρεις μήνες - και ίσως μέχρι το τέλος της σεζόν - οι Πέισερς όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ESPN.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 29χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση σε σύνδεσμο του δεξιού του χεριού (αυτού που σουτάρει) και πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να πατήσει ξανά παρκέ την σεζόν 2022/23, κάτι που θα κριθεί όταν επανεξεταστεί η κατάστασή του.

Την τελευταία διετία ο ΜακΚόνελ έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο στέλεχος των Πέισερς, όντας ο back up πόιντ γκαρντ της ομάδας, Την φετινή σεζόν έχει 8.4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ