NBA

NBA: Χάος στο Τίμπεργουλβς - Μάτζικ με μπουνιές και 5 αποβολές

NBA: Χάος στο Τίμπεργουλβς - Μάτζικ με μπουνιές και 5 αποβολές
PRINTSCREEN

Αδιανόητο σκηνικό στο Γουλβς - Μάτζικ, με τους Όστιν Ρίβερς και Μο Μπάμπα να έρχονται στα χέρια και να ανταλλάζουν μπουνιές, πριν μπουν στην μέση συμπαίκτες και αντίπαλοι, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 5 αποβολές.

Στο NBA τα νεύρα έχουν... οξυνθεί τον τελευταίο καιρό. Μία μέρα μετά το σκηνικό με τον τσακωμό των Ντόνοβαν Μίτσελ και Ντίλον Μπρουκς, οι Όστιν Ρίβερς και Μο Μπάμπα αποφάσισαν να τους... ξεπεράσουν στον αγώνα των Γουλβς με τους Μάτζικ (νίκη του Ορλάντο με 127-120) και με έναν τσακωμό βγαλμένο από τα 80s και τα 90s δημιούργησαν γενικευμένη σύρραξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπειτα από μία προσπάθεια για τρίποντο του Ρίβερς κάποιοι παίκτες από τον πάγκο των Μάτζικ - οι Μπάμπα και Μαρκέλ Φουλτζ - του είπαν κάτι. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Ρίβερς κατέβηκε ξανά προς την πλευρά των παικτών του Ορλάντο και κάτι είπε στον Μπάμπα. Και τότε έγινε... χαμός.

Ο Μπάμπα σηκώθηκε και του έδωσε μπουνιά, με τους παίκτες μετά να αγκαλιάζονται και να σπρώχνονται. Ακολούθως, ο Τζέιλεν Σαγκς έσπευσε στο σημείο να υπερασπιστεί τον Μπάμπα και με μία λαβή βγαλμένη από το WWE έριξε στο παρκέ τον Ρίβερς (!), με αποτέλεσμα να μπλεχτούν και άλλοι παίκτες των ομάδων, σε μία γενικευμένη σύρραξη.

Μέσα σε αυτό το χάος, οι διαιτητές είδαν το VIDEO και αποφάσισαν να αποβάλλουν τους Μπάμπα, Σαγκς των Μάτζικ και Ρίβερς, Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, Όστιν Πρινς των Γουλβς και η... ζωή συνεχίστηκε.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ