NBA

NBA: Χαμός με Μίτσελ και Μπρουκς, ήρθαν στα χέρια και αποβλήθηκαν στο Καβαλίερς - Γκρίζλις

NBA: Χαμός με Μίτσελ και Μπρουκς, ήρθαν στα χέρια και αποβλήθηκαν στο Καβαλίερς - Γκρίζλις
PRINTSCREEN

Απίστευτο σκηνικό στο Καβαλίερς - Γκρίζλις, με τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Ντίλον Μπρουκς να έρχονται στα χέρια και να αποβάλλονται, ενώ οριακά αποφεύχθηκε γενικευμένη σύρραξη.

Ξύπνησαν μνήμες... Malice at the Palace για μερικά δευτερόλεπτα στο Καβαλίερς - Γκρίζλις. Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι Ντόνοβαν Μίτσελ των Καβαλίερς και Ντίλον Μπρουκς των Γκρίζλις, που ήρθαν στα χέρια και έπεσαν στην πρώτη γραμμή της εξέδρας, χωρίς τελικά - ευτυχώς - να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπρουκς πήγε προς το καλάθι και δέχθηκε τάπα. Πέφτοντας στο παρκέ, ο φόργουορντ των Γκρίζλις προσγειώθηκε στα πόδια του Μίτσελ και σήκωσε το χέρι του, το οποίο βρήκε στα γεννητικά όργανα τον σταρ των Καβς. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Μίτσελ, που θεώρεισαι ότι αυτό έγινε επίτηδες και πέταξε την μπάλα στον Μπρουκς, ενώ ακολούθως του όρμησε, με τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια!

Αμέσως έσπευσαν συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές και διαιτητές στο σημείο και τελικά αποφεύχθηκε η γενικευμένη σύρραξη. Οι δύο παίκτες ωστόσο δεν γλίτωσαν την αποβολή.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ