NBA

NBA: Απογοητευμένη η κόρη του ιδιοκτήτη των Μπακς από την απόφαση των Νετς

NBA: Απογοητευμένη η κόρη του ιδιοκτήτη των Μπακς από την απόφαση των Νετς

Την ενόχλησή της για την πρόσληψη του Ίμε Ουντόκα εξέφρασε η Μάλορι Έντενς, κόρη του συνιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς, Γουές Έντενς.

Η απόλυση του Στιβ Νας είναι το θέμα της ημέρας στο NBA και στο παγκόσμιο μπάσκετ γενικότερα. Η επιλογή των Νετς δεν έσκασε σαν βόμβα σε λιμνάζοντα νερά, σίγουρα όμως η απόφασή τους να προσλάβουν τον Ίμε Ουντόκα, έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια καθώς ο 45χρονος προπονητής παραμένει τιμωρημένος από τους Μπόστον Σέλτικς για τη σχέση που είχε με υπάλληλο του οργανισμού. Μια σχέση που ήταν ταραχώδης, σε σημείο να δημιουργήσει πολύ άσχημες καταστάσεις.

Θέση για τη συμφωνία των Νετς με τον Ουντόκα πήρε μεταξύ άλλων η Μάλορι Έντενς, κόρη του συνιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς, Γουές Έντενς. "Αυτή η κίνηση είναι ακραία απογοητευτική, Μπρούκλιν Νετς. Πότε θα αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά το έργο της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος που θα έχει ασφάλεια και υγεία για τις γυναίκες στους επαγγελματικούς αθλητικούς οργανισμούς;" αναρωτήθηκε η Έντενς, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στους Μπακς και ξέρει τι σημαίνει υγιές περιβάλλον.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ