NBA

NBA: Οι Μπρούκλιν Νετς απέλυσαν τον Στιβ Νας

Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Στιβ Νας σε αγώνα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Στιβ Νας σε αγώνα των Νετς Ⓒ 2021 MARY ALTAFFER/ ASSOCIATED PRESS

Προπονητή ψάχνουν οι Μπρούκλιν Νετς, που ανακοίνωσαν την απόλυση του Στιβ Νας μετά από μόλις επτά αγώνες στη σεζόν 2022/23.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου... Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της είδησης πως οι Νετς απέλυσαν τον Στιβ Νας, μετά από μόλις επτά ματς στην κανονική περίοδο. Η ομάδα του Μπρούκλιν μετράει δύο νίκες και πέντε ήττες, με τον Ζακ Βον να παίρνει προσωρινά το τιμόνι, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Καναδού coach.

Ο Νας είχε προσληφθεί το καλοκαίρι του 2020, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε ανταλλαγή ή απόλυσή του. Ο ιδιοκτήτης Τζο Τσάι δεν ήθελε να επιλέξει, έπεισε τον KD να μείνει στο Μπρούκλιν και τελικά αυτός που "την πλήρωσε" ήταν ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ.

"Ευχαριστώ την ιδιοκτησία και τον GM Σον Μαρκς που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω τους Μπρούκλιν Νετς. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία με πολλές προκλήσεις για τις οποίες είμαι ευγνώμων. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες και αυτό το προσωπικό σε καθημερινή βάση. Ευχαριστώ το Μπρούκλιν και τους παθιασμένους οπαδούς του που υποστήριξαν την ομάδα. Η οικογένειά μου βρήκε το σπίτι της εδώ. Εύχομαι στους Νετς επιτυχίες, η οικογένεια Νας θα σας υποστηρίζει" ήταν το μήνυμα του 48χρονου προπονητή.

Ο Νας δεν βρήκε ποτέ τρόπο να ισορροπήσει ανάμεσα στους εκκεντρικούς Καϊρί Ίρβινγκ, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, ήταν πάντα ο άνθρωπος που συγκέντρωνε τα πυρά και τελικά δεν άντεξε, με τις πληροφορίες να λένε πως συμφώνησε αμέσως με την απόλυσή του για να ανακουφιστεί απ' όσα έζησε τα τελευταία χρόνια. Λέγεται πως ένας από τους στόχους της ομάδας είναι ο Ίμε Ουντόκα, ο οποίος τιμωρήθηκε από τους Μπόστον Σέλτικς που δεν θα του κόψουν τον δρόμο σε περίπτωση που συμφωνήσει με τους Νετς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ