NBA

NBA, All Star Game: Ο Άνταμ Σίλβερ επιβεβαίωσε τις σκέψεις να επιστρέψει ο αγώνας Ανατολή - Δύση

Ο Άνταμ Σίλβερ
Ο Άνταμ Σίλβερ Ⓒ 2023 ROB GRAY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άνταμ Σίλβερ παραδέχθηκε ότι στο NBA εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο αγώνας Ανατολή - Δύση στο All Star Game για να μεγαλώσει ο ανταγωνισμός, επιβεβαιώνοντας τις προ μηνών πληροφορίες.

Το NBA All Star Game 2023 χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ένα από τα χειρότερα της ιστορίας - για την ακρίβεια ο Μάικ Μαλόουν το χαρακτήρισε ως τον χειρότερο αγώνα (όχι απλώς All Star Game) της ιστορίας. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι το NBA σκέφτεται να επαναφέρει το κλασικό Ανατολή - Δύση. Όπως φαίνεται, αυτή η διαρροή δεν ήταν τυχαία.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το NBA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρει τον αγώνα που πάντα χαρακτήριζε το All Star Weekend, πιθανότατα από την φετινή σεζόν. "Κοιτάμε πιθανές αλλαγές στο φορμάτ του θεσμού στο φετινό All Star Game στην Ιντιανάπολις" δήλωσε αρχικά ο Κομισάριος του NBA, για να προσθέσει:

"Ίσως να επιστρέψουμε σε κάτι πιο παραδοσιακό στο πώς θα παρουσιάζονται οι ομάδες. Δοκιμάσαμε αυτό με τους αρχηγούς και το draft, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ιστορικά πάντα υπήρχε το Ανατολή - Δύση. Αυτό είναι κάτι που κοιτάζουμε λοιπόν".

Κλείνοντας μάλιστα ο Σίλβερ έκανε και την αυτοκριτική του, λέγοντας πως το γεγονός ότι το All Star Break συνήθως κρατάει 3-4 μέρες (εκδηλώσεις την Πέμπτη, αγώνας πρωτοετών - δευτεροετών την Παρασκευή, διαγωνισμοί το Σάββατο και All Star Game την Κυριακή) έχει ως αποτέλεσμα ο κόσμος να μην ασχολείται με τον αγώνα ιδιαίτερα:

"Είναι μεγάλο θέαμα το All Star Weekend. Πάντα γελάω επειδή ο κόσμος έρχεται συχνά πριν ακόμα ξεκινήσει ένα παιχνίδι και μου λέει ότι ήταν η καλύτερη διοργάνωση που κάναμε και σκέφτομαι ότι δεν έχει γίνει καν το παιχνίδι ακόμα.

Πρέπει να πάρω το φταίξιμο για αυτό, επειδή όταν ξεκινάει όλο αυτό το θέαμα από την Πέμπτη, είναι λογικό να υπάρχει κούραση την Κυριακή. Από την άλλη πλευρά, το All Star Weekend είναι ένα παγκόσμιο γεγονός, με αθλητές και θρύλους από όλα τα αθλήματα να μαζεύονται στον ίδιο χώρο. Νομίζω όμως ότι μέσα σε όλα αυτά χάσαμε λίγο την κατεύθυνσή μας και δεν καταλάβαμε ότι το πιο σημαντικό είναι ο αγώνας της Κυριακής".

TAGS NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ