NBA

NBA, All Star Game: Σκέψεις για να επιστρέψει ο αγώνας "Ανατολή - Δύση"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε All Star Game
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε All Star Game Ⓒ 2022 RON SCHWANE/ ASSOCIATED PRESS

Το NBA κάνει σκέψεις για νέες αλλαγές στο φορμάτ του All Star Weekend, με την σημαντικότερη να είναι η σκέψη να ξαναγίνει το All Star Game ένας αγώνας ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση.

Το NBA. Το φετινό All Star Game δεν άρεσε σε κανέναν. Ο Μάικ Μαλόουν (προπονητής των Νάγκετς, που κάθισε στον πάγκο της Team LeBron) τον χαρακτήρισε τον χειρότερο αγώνα στην ιστορία του αθλήματος. Κοινώς, ήρθε η ώρα για αλλαγές. Βασικά, ήρθε η ώρα για επιστροφή στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το "Athletic" οι ιδιοκτήτες των ομάδων συζήτησαν με τον Άνταμ Σίλβερ και την Ένωση Παικτών σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει το "Ανατολή εναντίον Δύσης" στο All Star Game και να μην υπάρχει draft, όπως γίνεται από το 2018.

Με τα τελευταία All Star Game να μην έχουν τόσο ενδιαφέρον, η λίγκα και οι παίκτες θέλουν να επιστρέψουν στις ρίζες. Σε ό,τι ίσχυε δηλαδή μέχρι το 2017, όταν η μία ομάδα είχε αποκλειστικά παίκτες από την Ανατολική Περιφέρεια και η άλλη αποκλειστικά από την Δυτική Περιφέρεια. Μάλιστα, αυτό είναι πιθανό να ισχύσει από την νέα σεζόν (2023/24).

TAGS NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ