ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Game 2023, Μάικ Μαλόουν: "Ήταν ο χειρότερος αγώνας στην ιστορία του αθλήματος"

Ο Μάικ Μαλόουν
Ο Μάικ Μαλόουν Ⓒ 2023 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Ο τεχνικός των Νάγκετς - αλλά και της Team LeBron - Μάικ Μαλόουν δήλωσε ότι ο φετινός αγώνας του All Star Game ήταν το χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία, λέγοντας ότι ήταν δύσκολο για αυτόν να παρακολουθεί.

Τα All Star Game θεωρούνται μία γιορτή για το NBA. Το All Star Game 2023 της Γιούτα ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα από όλους στην νίκη της Team Giannis με 184-175 επί της Team LeBron. Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που δεν το χάρηκε καθόλου και ας ενεπλάκη άμεσα: Ο Μάικ Μαλόουν.

Ο τεχνικός των Νάγκετς καθόταν στον πάγκο της Team LeBron και μιλώντας μετά το παιχνίδι στα ΜΜΕ δήλωσε ότι θεωρεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το χειρότερο στην ιστορία. Προσοχή: Όχι στην ιστορία των All Star Game, αλλά στην ιστορία του αθλήματος! Αιτία; Η έλλειψη ανταγωνισμού.

"Είναι τιμή μου που ήμουν εδώ και τιμή μου που ήμουν μέλος αυτού του τριημέρου με σπουδαίους παίκτες, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μπάσκετ στην ιστορία" δήλωσε αρχικά ο Μαλόουν, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που προσέγγισαν το παιχνίδι οι παίκτες των δύο ομάδων.

Κλείνοντας το θέμα, ο τεχνικός των Νάγκετς προσπάθησε να φανεί λίγο πιο... μαλακός στους χαρακτηρισμούς του, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε, δηλώνοντας: "Δεν ξέρω πώς μπορεί να φτιαχτεί αυτό. Δίνω εύσημα στον Τζοέλ Εμπίντ και τον Καϊρί Ίρβινγκ επειδή ήταν ανταγωνιστικοί. Προσπάθησαν να παίξουν λίγη άμυνα.

Κοιτάξτε, κανείς δεν χτύπησε, οι παίκτες έδωσαν ένα σόου για τους φιλάθλους, αλλά - δεν θα πω ψέματα - ήταν δύσκολο να καθίσεις και να παρακολουθήσεις αυτό το παιχνίδι".

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ