ΑΕΛ

MVP ο Μπίλι Κις

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΛ Μπίλι Κις αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της Α1

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, ηγήθηκε της προσπάθειας της ομάδας του που είχε σαν αποτέλεσμα την εντυπωσιακή νίκη επί του Πανελλήνιου, με 95-81 στην Κυψέλη.
Στα 34 λεπτά που αγωνίστηκε, πέτυχε 30 πόντους (10/10βολές, 7/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα), μοίρασε έξι ασίστ, πήρε τρία ριμπάουντ και είχε από ένα κλέψιμο και λάθος.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι ευχάριστο να αναδεικνύεσαι πολυτιμότερος παίκτης ανάμεσα σε τόσους πολλούς καλούς αθλητές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και την σημαντική νίκη που πετύχαμε", δήλωσε ο Κις όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα.

"Στον αγώνα με τον Πανελλήνιο, παίξαμε για να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Χάσαμε τα δύο προηγούμενα ματς στον πόντο και αυτό μας δυνάμωσε. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και είναι αλήθεια ότι μου βγήκαν κάποιες φάσεις".

Οσο για την συνολική πορεία της ΑΕΛ, δεν θέλησε να θέσει στόχους από τώρα. "Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα εντός έδρας ματς με το Ρέθυμνο και θέλουμε τη νίκη ώστε να έχει αξία και η επιτυχία μας επί του Πανελληνίου. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τι έχουμε πετύχει".

Συνολικά ψηφίστηκαν 12 παίκτες, με τον ΑΓΟΡ να έχει τρεις στην σχετική λίστα, αφού εκτός από τον Καραποστόλου, προτιμήσεις συγκέντρωσαν και ο Σωτήρης Νικολαϊδης με τον Βουγιούκα, όπως τρεις είχε και το Μαρούσι, με τους Μπράιαντ, Χαραλαμπίδη και Γλυνιαδάκη.

Αναλυτικά:

Νο. Όνομα Ομάδα Βαθμοί
1 Μπίλι Κις ΑΕΛ 129
2 Σωτήρης Καραποστόλου ΑΓΟΡ 90
3 Τζέρεμι Μάσεϊ Άρης 45
4 Κ'Ζελ Ουέσον ΑΕΚ 29
5 Νίκος Παπανικολόπουλος ΑΕΛ 15
6 Τρεβόν Μπράιαντ Μαρούσι 8
7 Κουιντέλ Γουντς Ολυμπιακός 4
8 Κώστας Χαραλαμπίδης Μαρούσι 4
9 Δημήτρης Τσαλδάρης Άρης 3
10 Σωτήρης Νικολαΐδης ΑΓΟΡ 3
11 Ανδρέας Γλυνιαδάκης Μαρούσι 2
12 Ίαν Βουγιούκας ΑΓΟΡ 2













TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ