ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023: Οι παίκτες της Σερβίας φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σίμανιτς μετά το θρίαμβο κόντρα στη Λιθουανία

MundoBasket 2023: Οι παίκτες της Σερβίας φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σίμανιτς μετά το θρίαμβο κόντρα στη Λιθουανία
PRINTSCREEN

Αφιερωμένη στον εξαιρετικά άτυχο Μπόρισα Σίμανιτς ήταν η νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας. Δείτε την όμορφη στιγμή με τους παίκτες του Πέσιτς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του συμπαίκτη τους.

Το όνομα του Μπόρισα Σίμανιτς φώναξαν ρυθμικά οι παίκτες της Σερβίας μετά την εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στη Λιθουανία και την πρόκριση στα ημιτελικά του MundoBasket 2023.

Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς γύρισαν προς την πλευρά της εξέδρας της Mall of Asia Arena, όπου κάθονταν οι Σέρβοι οπαδοί, επιστρέφοντας το χειροκρότημα και αφιερώνοντας την νίκη τους στον άτυχο συμπαίκτη τους, που έχασε το νεφρό του έπειτα από μία αγκωνιά που δέχτηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με το Νότιο Σουδάν.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ