NBA

Μπρούκλιν Νετς - Μιλγουόκι Μπακς: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων της ημιτελικής σειράς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτοιμος να εκτελέσει για τρεις σε αγώνα Μπακς Χιτ τον Μάιο του 2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτοιμος να εκτελέσει για τρεις σε αγώνα Μπακς Χιτ τον Μάιο του 2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Τις ώρες και τις ημέρες των αγώνων της ημιτελικής σειράς Μπρούκλιν Νετς - Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (4/6) το ΝΒΑ. Δείτε πότε θα γίνουν οι μεγάλες μάχες της Ανατολικής Περιφέρειας (PHOTO).

Μία μέρα έμεινε για την έναρξη της σειράς Νετς - Μπακς, για την ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας και το ΝΒΑ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων στους οποίους θα πρωταγωνιστήσουν οι Καϊρί Ίρβινγκ, Τζέιμς Χάρντεν, Τζο Χάρις, Κέβιν Ντουράντ, Τζρου Χόλιντεϊ, Μπριν Φορμπς, Κρις Μίντλετον, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπρουκ Λόπεζ.

Το Game 1 θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής (02:30 ώρα Ελλάδας), το Game 2 θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης (02:30), το Game 3 θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης (η ώρα θα ανακοινωθεί), το Game 4 θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (22:00 Ελλάδας), ενώ αν χρειαστεί Game 5 θα γίνει τα ξημερώματα της 16ης Ιουνίου, αν χρειαστεί Game 6 θα γίνει τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου κι αν χρειαστεί Game 7 θα γίνει τα ξημερώματα της 20ης Ιουνίου.

Οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στο Μπρούκλιν, ο τρίτος και ο τέταρτος στο Μιλγουόκι και από εκεί και πέρα οι ομάδες θα παίζουν εναλλάξ στις έδρες τους.

Μπρούκλιν Νετς - Μιλγουόκι Μπακς: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων της ημιτελικής σειράς
TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ