ΠΑΟΚ

Μπουντούρης: "Μαθαίνω από τον Δρόσο"

Μπουντούρης: "Μαθαίνω από τον Δρόσο"
Μπουντούρης-Μπαλογιάννης

Στην "οικοδόμηση" του νέου ΠΑΟΚ και την υπόθεση του Κ' Ζελ Ουέσον αναφέρθηκε ο Νίκος Μπουντούρης

" Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά είναι εξίσου δημιουργικό κι ευχάριστο. Έχω μάθει να είμαι ευχαριστημένος με αυτό που ασχολούμαι, αν δεν είμαι ευχαριστημένος δεν ασχολούμαι καθόλου. Εφόσον ξεκινάς κάτι αυτό που πρέπει να σε χαρακτηρίζει είναι η συνέπεια. Πρέπει να είσαι συνεπής σε αυτά που έχεις βάλει ως στόχους", είπε αρχικά στον Libero 107,4.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον λίγο χρόνο που υπάρχει για να "χτιστεί" ο νέος ΠΑΟΚ: " Η αρχική δυσκολία ήταν αυτή, δηλαδή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έπρεπε να φτιαχτεί μία ομάδα. Και δεν εννοώ μόνο όσα αφορούν στο τεχνικό κομμάτι, ήταν κι άλλα κομμάτια τα οποία στον ΠΑΟΚ απλά... δεν υπήρχαν. Εμείς έπρεπε να τα προχωρήσουμε όλα μαζί, να τα κάνουμε γρήγορα αλλά όχι βιαστικά, γιατί όταν είσαι βιαστικός κάνεις πολλά λάθη. Καταφέραμε μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα να φτιάξουμε τον κορμό της ομάδας, κυρίως με Έλληνες παίκτες. Από εκεί και πέρα έπρεπε να βρούμε τους Αμερικάνους και κάποιον κοινοτικό".

"Όταν ο κύριος Δρόσος ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια που κάνει σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και ακούστηκε στην μπασκετική αγορά ότι προτίθεται να αναλάβει την ομάδα και να κάνει κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι του μπάσκετ και παίκτες τέθηκαν στη διάθεσή του αμέσως, είτε επειδή είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν είτε επειδή τον εκτιμούν. Έτσι είχαμε κι εμείς μία πλήρη λίστα παικτών και ο προπονητής μας είχε την πολυτέλεια να διαλέξει. Έτσι κι έγινε, οπότε κινηθήκαμε σχετικά γρήγορα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν και ήταν κυρίως γραφειοκρατικές

".

Όσο για τον Κ’ζελ Ουέσον, ξεκαθάρισε: " Η λογική διαδικασία λέει ότι εφόσον ο αθλητής δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ, γιατί το πόδι του δεν είναι σε ικανοποιητική κατάσταση ώστε να μπει μέσα στο γήπεδο και υπάρχει κάποια συμφωνία με τον παίκτη, να λυθεί η συνεργασία και να αναχωρήσει ο παίκτης για την πατρίδα του, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία υποχρέωση του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, ο κύριος Δρόσος μίλησε με τον παίκτη, αφού έχει ιδία άποψη για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, και αποφάσισε να στηρίξει τόσο την ομάδα όσο και τον Ουέσον".

"Του είπε να πάει στην πατρίδα του, να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια να γυρίσει στην ομάδα, σαν κοινοτικός. Από την άλλη θέλοντας να μη στοιχίσει αυτή η κίνηση στην ομάδα, θα κάνει την οικονομική υπέρβαση πληρώνοντας κάποιον παίκτη για να καλύψει το κενό του για τον επόμενο χρόνο. Τονίζω ότι η ομάδα θα μπορούσε να μην έχει καμία υποχρέωση απέναντι στον Ουέσον. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέματα εκτίμησης. Κι εμένα αυτή η κίνηση δικαιώνει την απόφασή μου να συνεργαστώ μαζί του. Έχει αγάπη για την ομάδα και για τους αθλητές. Μου δείχνει πολλά πράγματα

".

Απαντώντας για το πόσοι παίκτες χρειάζονται ακόμα είπε: " Σίγουρα χρειαζόμαστε δύο παίκτες και θα δούμε αν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω η ομάδα", ενώ για τους οπαδούς είπε: " Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ πρέπει να σκέφτεται ότι ήρθε ένας άνθρωπος (σ.σ. ο κύριος Δρόσος) ο οποίος εξασφάλισε κάποιες εγγυήσεις και είναι διατεθειμένος να πληρώσει όλα τα χρέη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αρχικά, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Έχουν γίνει κάποιες επιλογές που έχουν γίνει σε κάποια πρόσωπα και νομίζω ότι ο καθένας έχει κάνει μία πορεία. Το οικονομικό βάρος που έχει η ομάδα δεν θα επηρεάσει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Ο ΠΑΟΚτσής θα πρέπει να νιώθει περηφάνια γι’ αυτό που βλέπει. Θα πρέπει να θυμίζει ΠΑΟΚ".

Τέλος μίλησε για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ώστε να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας: " Θέλουμε να κλείσουμε κάποια φιλικά, αλλά είναι δύσκολο γιατί οι περισσότεροι τα έχουν κλείσει από Ιούνιο, Ιούλιο. Θέλουμε ο κόσμος να δει την ομάδα και να την ευχαριστηθεί όσο πιο νωρίς γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ