NBA FINALS

NBA Finals, Μάικ Μπουντενχόλζερ: "Περνάω δύσκολα, προσπαθώ να βρω πως θα αντιμετωπίσουμε τον Πολ και τον Μπούκερ"

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ
Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Την ώρα που ψάχνει πως να περιορίσει τους Πολ - Μπούκερ, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ζητάει από τους παίκτες των Μπακς να παίξουν ελεύθερα, γρήγορα και ανταγωνιστικά στο Game 3 των NBA Finals.

Για την πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στο φανταστικό δίδυμο Κρις Πολ - Ντέβιν Μπούκερ μίλησε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά από το shootaround των Μπακς το Σάββατο (10/7).

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής των Μπακς εξήγησε πως οι δύο κοντοί των Φοίνιξ Σανς έχουν κάνει σημαντική ζημιά στην ομάδα του, παραδέχθηκε ότι δυσκολεύεται να βρει έναν τρόπο για να τους αντιμετωπισει, ταυτόχρονα όμως ζήτησε από τους δικούς του αθλητές να παίξουν γρήγορο, ελεύθερο και ανταγωνιστικό μπάσκετ στο Game 3 των NBA Finals ώστε να μειώσουν στο 2-1 και να δώσουν συνέχεια στη σειρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ:

"Στη διάρκεια της σεζόν χτίζεις τις συνήθειές σου, πράγματα στα οποία μπορείς να στηριχθείς αργότερα. Είμαστε άνθρωποι στο τέλος της ημέρας, όλοι προσπαθούμε να μαθαίνουμε και να ωριμάζουμε. Πρέπει να παίξουμε καλά αύριο για να πάρουμε τη νίκη. Ο Γιάννης είναι σε καλή κατάσταση, η μπάλα μας πρέπει να κυκλοφορήσει καλύτερα, να εχουμε τους παίκτες μας σε διαρκή κίνηση. Παίζουμε με μια καλή αμυντική ομάδα, οπότε θα χρειαστούμε καλύτερη κυκλοφορία.

Ποιο ζευγάρι μου θυμίζουν οι Πολ και Μπούκερ; Τους Πολ και Μπούκερ! Εντάξει, ξέρω ότι είπα μ@λ@κί@, δεν είμαι καλός στο να συγκρίνω ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτοί οι δύο είναι μοναδικοί. Ο Κρις Πολ βρίσκεται πολλά χρόνια στη Λίγκα, είναι σπουδαίος σε αυτό που κάνει. Έχει την εμπειρία, ενώ ο Μπούκερ είναι νεαρός αλλά έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο ΝΒΑ. Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς αθλητές, περνάω δύσκολα, προσπαθώ να βρω πως θα τους μαρκάρουμε, αλλά δεν μπορώ να τους συγκρίνω με κάποιο άλλο δίδυμο.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλω οι παίκτες μου να έρθουν με αυτό στο μυαλό τους. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στις δύο πλευρές του παρκέ, θέλω να αισθάνονται άνετα, να είναι ανταγωνιστικοί, το μπάσκετ είναι πολλές στιγμές, πράγματα μπορούν να συμβούν σε άμυνα κι επίθεση. Πολλά στοιχεία μπορούν να σε οδηγήσουν στη νίκη, πρέπει να παίξουμε γρήγορα. Ο Χόλιντεϊ είναι μοναδικός, έχει το μέγεθος και την αθλητικότητα, είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Χρειαζόμαστε όσα μπορεί να προσφέρει απέναντι και στον Πολ και στον Μπούκερ. Όταν είμαστε καλοί αμυντικά, όλα ξεκινούν από εκείνον".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ