NBA

Μπουντενχόλζερ: "Χάθηκαν δευτερόλεπτα μετά το τάιμ-άουτ πριν την τελευταία επίθεση, έπρεπε να έχουμε περισσότερο χρόνο"

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ
Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ Ⓒ 2020 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δήλωσε πως μία λάθος εκτίμηση των διαιτητών στέρησε από τους Μπακς την δυνατότητα να έχουν περισσότερο χρόνο στην τελευταία τους επίθεση στην ήττα από τους Νετς.

Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Νετς, γνωρίζοντας την ήττα με 125-123 στο Μπρούκλιν, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά τον αγώνα ωστόσο, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε για μία φάση που πέρασε στα... ψιλά, ενώ δεν θα έπρεπε.

Ο προπονητής των Μπακς αναφέρθηκε σε ό,τι προηγήθηκε πριν το άστοχο τρίποντο του Κρις Μίντλετον στο φινάλε του αγώνα και κυρίως στο γεγονός ότι στην προηγούμενη φάση, όταν ο Ντουράντ έχασε την μπάλα και αυτή ήρθε στα χέρια του Μπρουκ Λόπεζ, το Μιλγουόκι ζήτησε τάιμ-άουτ, αλλά οι διαιτητές το αντιλήφθηκαν καθυστερημένα. Αποτέλεσμα; Να χαθούν περίπου 2.5 δευτερόλεπτα και αντί να έχουν σχεδόν 6 δευτερόλεπτα για την τελευταία επίθεσή τους, να έχουν 3.8.

Αναφερόμενος στο ζήτημα, ο Μπουντενχόλζερ δήλωσε σχετικά: "Στον διάλογο ανάμεσα στους διαιτητές και τους ασίσταντ κόουτς οι διαιτητές είπαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν. Ίσως είχε σχέση με την τεχνολογία".

Στην συνέχεια πάντως ο τεχνικός των Μπακς δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονο του: "Είδαμε την φάση στα αποδυτήρια και είναι ξεκάθαρο ότι χάθηκε σημαντικός χρόνος από την στιγμή που καλέσαμε το τάιμ-αουτ μέχρι να δοθεί".

Δείτε το VIDEO με το λάθος του Ντουράντ και το τάιμ-άουτ που ζήτησαν οι Μπακς:

Δείτε το σχόλιο του Σπύρου Καβαλιεράτου και του Χάρη Σταύρου για το παιχνίδι:

ⓒ 2020 David Zalubowski/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ