NBA

Μπουνιές και σύρραξη στο Πέισερς - Μπακς, αποβλήθηκε ο απαράδεκτος Πόρτις

Μπουνιές και σύρραξη στο Πέισερς - Μπακς, αποβλήθηκε ο απαράδεκτος Πόρτις
2023 AP PHOTO/AARON GASH

Απαράδεκτος Πόρτις, χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές στο 7' του Πέισερς - Μπακς με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Το βράδυ που το Μιλγουόκι δεν είχε Λίλαρντ και Αντετοκούνμπο.

Με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκτός αγώνα, οι Μπακς ήξεραν ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους στο Game 4 της σειράς με τους Πέισερς. Με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ομάδας της Ιντιανάπολις, εκείνη του Μιλγουόκι χρειαζόταν κάτι σπουδαίο για να ανακτήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4) το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο 5:01 πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου (17-16), ο Άντριου Νέμχαρντ κι ο Μπόμπι Πόρτις ήρθαν στα χέρια.

Ακολούθησε σύρραξη, με τον Νέμχαρντ να απομακρύνεται από τους συμπαίκτες του και τον Πόρτις να πηγαίνει στον πάγκο για να τα "ακούσει" από τον Μίντλετον όσο οι διαιτητές εξέταζαν όσα έγιναν. Τελικά, μετά από όχι πολύ χρόνο, ο Πόρτις χρεώθηκε με μία τεχνική ποινή για σπρώξιμο στον νεαρό γκαρντ των γηπεδούχων και με δεύτερη τεχνική ποινή για μπουνιά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ