ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μπογονικολός: "Τέλος το παραμύθι"

Μπογονικολός: "Τέλος το παραμύθι"
Μπογονικολός

Ο Νίκος Μπογονικολός τόνισε ότι όλοι είναι ενωμένοι μέσα στην ομάδα και μίλησε για νίκη με Πανιώνιο

Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας ανέφερε: " Η Ολυμπιάδα είναι μία γροθιά και στα καλά και στα κακά. Ο Σκέντζος είναι σταθερά μαζί μας και ο Χριστόπουλος είναι ο άνθρωπός μας. Έχω την πολυτέλεια να το λέω δημόσια".


Όσο για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τόνισε: " Είμαστε μαχητές. Θα κερδίσουμε σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε, δεν θα μας εμποδίσει κανείς γι’ αυτό. Όποιος δοκιμάσει να μας εμποδίσει θα δει άλλα σενάρια… Τα αστεία τέλος, το παραμύθι τέλος. Από τη χθεσινή κλήρωση των διαιτητών, νοιώθω ασφαλής. Ο κ. Κουκουλεκίδης, είναι ένας διαιτητής ακριβοδίκαιος που σφυρίζει 50-50".

O ισχυρός άνδρας των "πορτοκαλί" αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Απόλλωνας παίζει την ίδια ώρα λέγοντας: "Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για τον κόσμο. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, διαφορετικό επίπεδο και κατηγορία. Άλλος του αρέσει να βλέπει Ολυμπιάδα, άλλος τον Απόλλωνα. Οι φίλοι μας πάντως θα έρθουν στο γήπεδο".

Xριστόπουλος: "Να έχουμε διάθεση και ενέργεια"

O Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας για τον Πανιώνιο ανέφερε: " Είναι μία νεανική ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά διψάει για διάκριση. Σχετικά με την αγωνιστική της παρουσία, απαρτίζεται από ένα κράμα ταλαντούχων Ελλήνων και ξένων παικτών και η αγωνιστική του εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική του αξία.

Στηρίζει πολλά στο τρανζίσιον, στο παιχνίδι των ψηλών με την εμπειρία του Γιαννούλη, αλλά και στις ατομικές ικανότητες του Καλαμπόκη και των άλλων…Οι αυτοματισμοί του δεν είναι αυτοί που ήθελαν οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για μία νέα ομάδα

".

O τεχνικός της Ολυμπιάδας μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να παίξει η δική του ομάδα. " Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Το "κλειδί" για τέτοια παιχνίδια, είναι η διάθεση και η ενέργεια που θα δείξουμε. Δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στον Πανιώνιο να βρει ρυθμό στην επίθεση και να έχει εύκολα καλάθια. Επίσης, καθοριστικό στοιχείο στο παιχνίδι θα είναι τα ριμπάουντ και τα λάθη".

O Xριστόπουλος τόνισε για ακόμη μία φορά ότι η κούραση δεν τον φοβίζει. " Η κούραση δεν με φοβίζει, η ομάδα είναι προετοιμασμένη. Θεωρώ, πως αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν, παρά θα μας κουράσουν".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ