ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μπογονικολός: "Ακόμη πιο ψηλά"

Μπογονικολός: "Ακόμη πιο ψηλά"
Μπογονικολός

Η Ολυμπιάδα Πατρών κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη δια στόματος Νίκου Μπογονικολού και όχι μόνο

Κι όμως, έγιναν και τα δύο, αν και όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν, η άποψη ότι η Πάτρα δεν χωράει δύο ομάδες ήταν η εκείνη που επικρατούσε στις συζητήσεις. Όπως, αποδείχθηκε αυτή η γνώμη ήταν σωστή. Μονό που δεν χωρούσε... ο Απόλλωνας κι όχι η Ολυμπιάδα. Η ομάδα του Νίκου Βουρνά κατάφερε να κερδίσει εντυπώσεις και ουσία κι αν είχε περάσει και στα πλέι οφ, τότε θα μιλούσαμε για την απόλυτη υπέρβαση.
Βέβαια, το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό και το ίδιο πιστεύει και ο Νίκος Μπογονικολός, που τόνισε πως "πετύχαμε το στόχο μας κι ας με περνούσαν για τρελό οι φίλοι μου, που με άκουγαν να λέω πριν μερικά χρόνια ότι η Ολυμπιάδα θα φτάσει να παίζει στην Α1. Αποδείξαμε ότι έχουμε θέση στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας.

Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, τους προπονητές, τους παίκτες και όσους μας υποστήριξαν, για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Παίξαμε καλό μπάσκετ, είχαμε μια αξιόλογη πορεία στο FIBA Eurocup και φυσικά μείναμε στην Α1. Πλέον, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα με ακόμη υψηλότερους στόχους".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ