MUNDOBASKET 2023

Μπογκντάνοβιτς: "Μικρός έχανα συνεχώς από τη Λιθουανία και είχα άγχος, μας ένωσε ο Σίμανιτς"

Μπογκντάνοβιτς: "Μικρός έχανα συνεχώς από τη Λιθουανία και είχα άγχος, μας ένωσε ο Σίμανιτς"
FIBA.BASKETBALL

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο MVP της Σερβίας κόντρα στη Λιθουανία, όμως εκείνος δεν ήταν 100% ευχαριστημένος από την εμφάνισή του, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη της ομάδας του στον άτυχο Μπόρισα Σίμανιτς.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο ηγέτης και MVP της Σερβίας στην πολύ σπουδαία νίκη της επί της Λιθουανίας, που έφερε την πρόκριση της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς στα ημιτελικά του MundoBasket 2023.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου όμως, ο σταρ των Ατλάντα Χοκς χαρακτήρισε τον εαυτό του βιαστικό, ενώ αφιέρωσε την νίκη στον άτυχο Μπόρισα Σίμανιτς, όπως έκανε και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

"Το συναίσθημα είναι σπουδαίο. Θέλω να πω ότι ο συμπαίκτης μας, ο Μπόρισα Σίμανιτς, είναι ακόμη εδώ. Ήμασταν νευρικοί χθες όταν μετακομίζαμε από ένα ξενοδοχείο σε ένα άλλο. Μικρός έχανα συνεχώς από τη Λιθουανία και είχα άγχος. Είδα ένα μήνυμα από τον Σίμανιτς, μας είπε ότι είναι καλά, να μην ανησυχούμε για εκείνον. Μας ένωσε, είναι ένας απίθανος τύπος και αυτή η νίκη είναι για εκείνον.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για τη χώρα, ξέρετε πόσο αγαπάμε το μπάσκετ. Χαίρομαι που είμαστε στα ημιτελικά για να ανταγωνιστούμε ακόμη περισσότερο. Κάποιες φορές δεν ξέρω πως να συμπεριφέρομαι σε τέτοιους αγώνες, πολλά τα συναισθήματα, πολλοί οι ηγέτες. Σαν παίκτες, είμαστε όλοι ίδιοι στα αποδυτήρια. Ίσως και να είπα κάτι στον Γκούντουριτς που του άρεσε, που τον βοήθησε. Ειλικρινά όμως, δεν θυμάμαι τι είπα.

Δεν μπορείς να χαλαρώσεις, μπορούμε να γιορτάσουμε την νίκη, όμως από αύριο πρέπει να δούμε το ματς της Σλοβενίας με τον Καναδά και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλό μας. Αυτό το ματς έληξε με διαφορά 20 πόντων, όμως η προσπάθεια και η ενέργειά μας, ήταν εκεί. Τα δώσαμε όλα.

Παίζω μπάσκετ με το ένστικτό μου. Κάποιες φορές είμαι τρελός, κάποιες φορές σουτάρω πολύ, αλλά είμαι ο εαυτός μου. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να αποδεικνύω πράγματα, μου αρέσει το πώς έπαιξα αποψε, αλλά ήμουν και λίγο βιαστικός. Έχω χρόνο για να ανακάμψω, να προετοιμαστώ και να είμαι καλύτερος στη συνέχεια", είπε αναλυτικά ο Σέρβος γκαρντ.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ