EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς: "Η EuroLeague χρειάζεται την Παρτίζαν, μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί ο Γιασικεβίτσιους"

Μπογκντάνοβιτς: "Η EuroLeague χρειάζεται την Παρτίζαν, μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί ο Γιασικεβίτσιους"

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε στην παρουσία της Παρτίζαν στην EuroLeague, ανέδειξε την ατμόσφαιρα της Stark Arena και μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς φιλοξενήθηκε στο επίσημο κανάλι της EuroLeague στο YouTube και μίλησε αναφορικά με τις δύο πρώην ομάδες του, την Παρτίζαν και τη Φενέρμπαχτσε.

Ο 31χρονος σουτέρ των Ατλάντα Χοκς στάθηκε στη σημασία της παρουσίας των Σέρβων στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ και ανέδειξε πόσο ξεχωριστή είναι η ατμόσφαιρα της Stark Arena. Αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και εξήγησε ότι λατρεύει να παρακολουθεί τα ματς των δύο πρώην ομάδων του.

"Λατρεύω που η Παρτίζαν επέστρεψε στην EuroLeague. Νιώθω ότι τη χρειάζεται η διοργάνωση, τη χρειάζεται το μπάσκετ. Η Stark Arena είναι ένα τόσο μοναδικό μέρος για να παίξεις, η ατμόσφαιρα, τα πάντα. Και μπορείς να καταλάβεις από τα παιδιά που παίζουν εκεί. Όταν φεύγουν από το μέρος, τα σχόλιά τους είναι όλα όσα πρέπει και χρειάζεται να ξέρεις", τόνισε ο Μπογκντάνοβιτς, για να συνεχίσει αναφερόμενος σε όσα επιφυλάσσουν στις ομάδες οι αλλαγές στην άκρη του πάγκου:

"Στην καριέρα μου, όποτε αναλαμβάνει νέος προπονητής, ήταν πάντα κάτι θετικό για τις όλη την ομάδα, γιατί οι παίκτες αντιδρούν. Ο Σάρας (σ.σ ο Γιασικεβιτσιους) είναι έμπειρος προπονητής. Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα του στη EuroLeague. Σίγουρα προπονεί διαφορετικά. Μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί και ο τρόπος που παίζουν. Νομίζω ότι μπορούν να παίξουν ακόμα πιο γρήγορα. Θα τους οδηγήσει εκείνος ώστε να το κάνουν σωστά".

Ερωτηθείς για την πορεία της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, επισήμανε ότι:"Η Παρτιζάν πρέπει να ανέβει λίγο για να παίξει στο Final Four. Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι παλεύει για τη 10η θέση, αλλά θέλω πολύ να το δω αυτό", ενώ αποκάλυψε ότι λατρεύει να παρακολουθεί τα ματς τόσο της Παρτίζαν, όσο και της Φενέρμπαχτσε.

"Έχασα μερικά παιχνίδια επειδή είχα προπονήσεις, αλλά όποτε έχω την ευκαιρία, παρακολουθώ τα ματς των Παρτιζάν και Φενερμπαχτσέ. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια για να παρακολουθήσω", κατέληξε ο Μπογκντάνοβιτς, που μετρά φέτος 16.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά 29.6 λεπτά μέσο όρο σε 62 αναμετρήσεις με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ