MUNDOBASKET 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, Μπογκντάνοβιτς: "Αν είμαι υγιής θα αγωνιστώ, η εθνική μοιάζει με δείπνο φίλων"

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με την φανέλα των Χοκς
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με την φανέλα των Χοκς Ⓒ 2021 BRANDON DILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως αν είναι υγιής θα ενισχύσει την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, παρομοιάζοντας την παρουσία σε τέτοιες διοργανώσεις με δείπνο φίλων.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι σκοπεύει να ενισχύσει την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, αρκεί να είναι υγιής. Αυτό επανέλαβε για ακόμα μία φορά, δείχνοντας ξανά το δέσιμό του με την εθνική της χώρας του.

"Αν είμαι υγιής, θα είμαι εκεί. Το πιο όμορφο πράγμα είναι να είσαι με τους φίλους σου, με τους οποίους έχει μεγαλώσει και έχεις αγωνιστεί όταν ήσουν μικρότερος" δήλωσε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ των Χοκς, για να προσθέσει:

"Όλοι οι παίκτες ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, παίζουμε στις ομάδες μας. Η συμμετοχή όμως στην εθνική ομάδα μοιάζει με ένα δείπνο φίλων ή ένα γεύμα, σε μία ατμόσφαιρα που γνωρίζεις. Είναι κάτι ξεχωριστό το να παίζεις στην εθνική σε σχέση με οποιοδήποτε σύλλογο".

Υπενθυμίζεται ότι η Σερβία κληρώθηκε στον 2ο Όμιλο, μαζί με Κίνα, Πουέρτο Ρίκο και Νότιο Σουδάν, ενώ στα προημιτελικά είναι πιθανό το συναπάντημα με μία εκ των Ελλάδας, ΗΠΑ ή Λιθουανίας.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ