ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν το συζητάει για το Μουντομπάσκετ

Atlanta Hawks guard Bogdan Bogdanovic (13) walks on the court during the first half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series against the Miami Heat, Sunday, April 17, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Atlanta Hawks guard Bogdan Bogdanovic (13) walks on the court during the first half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series against the Miami Heat, Sunday, April 17, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) © 2022 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Διαθέσιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 δήλωσε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αρκεί φυσικά να μην αντιμετωπίσει σοβαρό τραυματισμό σαν αυτόν που τον κράτησε εκτός EuroBasket το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν έχει μείνει πολύς καιρός μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (25/8 έως 10/9) και σιγά-σιγά οι ομοσπονδίες κάθε χώρας προετοιμάζουν προετοιμασίες, ταξίδια και κάθε πιθανό κι απίθανο ζήτημα στο δρόμο για την Ασία. Ανάμεσά τους και η σερβική ομοσπονδία, με τον προπονητή Σβέτισλαβ Πέσιτς και τον τεχνικό διευθυντή Ντράγκαν Τάρλατς να ετοιμάζονται για να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ ώστε να συναντήσουν τους αθλητές που θέλουν να έχουν μαζί τους το καλοκαίρι.

Κι αν ο Νίκολα Γιόκιτς δεν έχει ακόμη δώσει ξεκάθαρη απάντηση, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ξεκάθαρος ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του αρκεί φυσικά να είναι υγιής και να μην έχει αντιμετωπίσει σοβαρό τραυματισμό σαν αυτόν που τον κράτησε πέρυσι έξω από το EuroBasket. "Μίλησα με τον coach Πέσιτς, συζητήσαμε για όλα. Θα είμαι εκεί" ήταν τα λόγια του παίκτη των Ατλάντα Χοκς στο RTS, με τα οποία ξεκαθάρισε τη στάση του στο θέμα της εθνικής ομάδας.

Ο Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τους Ατλάντα Χοκς, έχει φέτος 14.1 πόντους (51% στο δίποντο, 40% στο τρίποντο, 83% στις βολές), 3.1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 28.1 λεπτά σε 53 αγώνες.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ