ΑΡΗΣ

Μπλατ: "Να συνεχίσουμε έτσι"

Μπλατ: "Να συνεχίσουμε έτσι"
μπλατ

Τη συνέχιση των καλών εμφανίσεων έθεσε ως στόχο ενόψει Καβάλας (Κυριακή, 19:00,) ο Ντέιβιντ Μπλατ

" Ο αγώνας με την Καβάλα έχει ξεκάθαρη σημασία για τους αντιπάλους μας, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την παραμονή, αλλά είναι εξίσου σημαντικός και για μας", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ντέιβιντ Μπλατ.

" Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις ενόψει των πλέι οφ, δείχνοντας ξανά το επίπεδο σταθερότητας και ποιότητας που ο Άρης οφείλει πάντοτε να έχει. Θα είναι αναμφίβολα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως όλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς αναζητούμε την σταθερότητα ολόκληρη τη χρονιά και θα είναι πολύ καλό να τη βρούμε τώρα, πριν από το ξεκίνημα των πλέι οφ".

Από την πλευρά του ο Άαρον Μάιλς τόνισε: " Η Καβάλα είναι μια ομάδα που δίνει μάχη για να μείνει στην κατηγορία και σίγουρα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και θα χρειαστεί να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια στο γήπεδο".

"Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε κατά του Πανελληνίου. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό ενόψει των πλέι οφ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ