ΑΡΗΣ

Μάιλς: "Είμαστε ανταγωνιστικοί"

Μάιλς: "Είμαστε ανταγωνιστικοί"
Μάιλς

Στην επιστροφή του Άρη στις νίκες στάθηκε ο Άαρον Μάιλς που μίλησε και για την προσωπική του απόδοση

Σχετικά με το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Κυψέλης ο Αμερικάνος γκαρντ είπε στον "Άρης FM 92,8": " Έγινε καλό παιχνίδι για μας. Καταφέραμε και ξεπεράσαμε τις απουσίες του Χατζηβρέττα και του Μπετς και πήραμε τη νίκη".

Στην προσπάθεια να δώσει την δική του εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα του φετινού Άρη, είπε: " Δεν γνωρίζω γιατί συνέβη αυτό. Δεν κοιτάμε το παρελθόν, κοιτάμε τη συνέχεια και το μέλλον".

Ο Αμερικάνος σχολίασε τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ σχετικά με το ότι η ομάδα είναι μονίμως ασταθής λέγοντας: " Όντως η ομάδα έχει παρουσιάσει μεταπτώσεις και το μόνο που μένει είναι να συγκεντρωθούμε σε αυτές και να μην τις ξανακάνουμε. Σίγουρα οι δέκα μέρες προπονήσεων και σκληρής δουλειάς που κάναμε βοήθησαν. Αυτό έχει αντίκτυπο στην απόδοση. Το αποτέλεσμα θα φανεί στη συνέχεια. Όταν δουλεύεις σκληρά τότε αυτό αποδίδει καρπούς".

Αναφορικά με την ατομική του επίδοση στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Πανελλήνιο τόνισε: " Ο Άρης έχει καλύτερους παίκτες. Κινούμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα μου, ελπίζω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου πάντα".

" Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε δυο από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα είμαστε συνεπείς στην απόδοσή μας. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν θα βρουν εύκολο αντίπαλο μπροστά τους. Είμαστε ανταγωνιστικοί αρκεί να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες".

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας ο Μάιλς υπογράμμισε: " Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εμείς όμως παίζουμε πάντα για τη νίκη. Θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό τέμπο που έχουμε".

Τέλος, για τον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, εξήγησε: " Πραγματικά θα είναι όμορφο για τον σύλλογο να το κατακτήσει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά".

"Δεν έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή μου αλλά γνωρίζω ότι αγωνίζονται και δυο αμερικανοί στον Άρη. Τους έχω συναντήσει αλλά δεν έχω παρακολουθήσει πολλές φορές ποδόσφαιρο. Θέλω πολύ να δω αυτόν τον αγώνα".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ