ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απάντησε στην ατάκα του Νικ Καλάθη περί ελευθερίας στο παρκέ

Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απάντησε στην ατάκα του Νικ Καλάθη περί ελευθερίας στο παρκέ
©FCBBASKET

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσους ρωτήθηκε για την ατάκα που χρησιμοποίησε πρόσφατα ο Νικ Καλάθης περί ελευθερίας στο παρκέ, για να απαντήσει δίχως να... απαντήσει.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Νικ Καλάθης έδωσε την πρώτη μεγάλη συνέντευξή του, ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Εκεί όπου αναφέρθηκε στους λόγους που προτίμησε τον τουρκικό σύλλογο, αλλά και στις διαφορές ανάμεσα στον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Τότε ήταν που πέταξε την "σπόντα" του για τον πρώην προπονητή του (αλλά και συμπαίκτη του, στον Παναθηναϊκό) δεδομένου πως είπε πως "ως πόιντ γκαρντ θες να έχεις ελευθερία. Ειδικά τώρα που πλέον δεν είμαι 20 ετών και ξέρω πώς να παίξω. Το σύστημα του Σάρας ήταν πιο σκληρό και πιο απόλυτο, είχε τον έλεγχο. Ο Ιτούδης δίνει ελευθερία στους παίκτες του. Σε εμπιστεύεται και πιστεύει σε αυτό που θα κάνεις. Σου δίνει την ελευθερία να πάρεις τον έλεγχο του αγώνα".

Την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την έναρξη της regular season, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε -μεταξύ άλλων- να σχολιάσει τα λεγόμενα του πρώην παίκτη του. Η απάντησή του; "Ζούμε σε δημοκρατία, η οποία μας επιτρέπει να πούμε αυτό που θέλουμε".

Κι αν του ζητήθηκε να δευτερολογήσει, εκείνος το απέφυγε, εστιάζοντας στο ραντεβού με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα: "Θα προτιμούσα να ξεκινήσει η regular season με μια πιο αδύναμη ομάδα σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι για το Final Four. Ο προπονητής και οι περισσότεροι παίκτες έμειναν μαζί, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ