ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές: Δύσκολα ο Καλάθης, ίσως παίξει με ένεση

Ο Νικ Καλάθης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Νικ Καλάθης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης εξακολουθεί να πονάει στον λαβωμένο του αστράγαλο και η συμμετοχή του στον τελικό της EuroLeague της Μπαρτσελόνα με την Αναντολού Εφές (21:30, NS1 και LIVE από το SPORT24) θα κριθεί τελευταία στιγμή. Ίσως παίξει με ένεση.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νικ Καλάθη στον σημερινό (30/5) τελικό της Μπαρτσελόνα με την Αναντολού Εφές (21:30, NS1 και LIVE από το SPORT24).

Ο διεθνής γκαρντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο, στον οποίο υπέστη διάστρεμμα στο 37" του ημιτελικού με την Αρμάνι Μιλάνο και αποχώρησε, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να θεωρείται πολύ δύσκολη. Προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά, με ένα σενάριο να θέλει τον διεθνή γκαρντ να αγωνίζεται με ένεση.

Είναι σαφές πάντως ότι ακόμα και αν αγωνιστεί ο Καλάθης δεν θα βρίσκεται στο 100%. Κάτι που σίγουρα είναι απαραίτητο δεδομένου ότι στον αγώνα θα κληθεί να μαρκάρει παίκτες όπως ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Σέιν Λάρκιν και ο Ρόντρικ Μπομπουά. Όπως και να έχει λίγο πριν τον τελικό θα γίνει γνωστό το καθεστώς συμμετοχής του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ