EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο: Σοβαρός τραυματισμός για τον Νικ Καλάθη στο 37'

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο: Σοβαρός τραυματισμός για τον Νικ Καλάθη στο 37'

Υποβασταζόμενος αποχώρησε από το παρκέ ο Νικ Καλάθης, στο 37' του ημιτελικού Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο, μετά από τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο.

Σοκ για τη Μπαρτσελόνα στο 37' του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Νικ Καλάθης πάτησε στο πόδι του Κάιλ Χάινς, βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και τελικά αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague που διεξάγεται στην Κολωνία.

Ο Καλάθης είχε 17 πόντους (4/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/3 βολές) 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 μπλοκ και 27 ranking σε 25:40), ήταν μαζί με τους Μίροτιτς - Γκασόλ οι κορυφαίοι της Μπαρτσελόνα και τώρα μένει να δούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του που φάνηκε, δυστυχώς, αρκετά σοβαρός.

Πλέον υπάρχει ανησυχία και για την εθνική ομάδα εν όψει του προολυμπιακού του Καναδά (29/6 έως 4/7), αν και προς το παρόν το σημαντικό για τον Καλάθη είναι να γλιτώσει τα χειρότερα και να γυρίσει στη σύνθεση της Μπαρτσελόνα. Τα playoffs της Liga Endesa ξεκινούν στις 31/5, ενώ οι τελικοί στις 13/6.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ