ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Γουάιλερ - Μπαμπ γλίτωσε το κάταγμα στο κεφάλι

Μπάγερν: Ο Γουάιλερ - Μπαμπ γλίτωσε το κάταγμα στο κεφάλι
EUROKINISSI

Απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ο Νικ Γουάιλερ - Μπαμπ, όπως ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης η Μπάγερν. Ο Αμερικανός είχε μια φρικτή πτώση στο παρκέ σε προσπάθεια για κάρφωμα μένοντας αναίσθητος.

Οι πρώτες εξετάσεις του Νικ Γουάιλερ - Μπαμπ μετά την εσπευσμένη διακομιδή του σε κλινική του Μονάχου ήταν καθησυχαστικές.

Στη διάρκεια του αγώνα με το Αμβούργο για το γερμανικό πρωτάθλημα ο γκαρντ της Μπάγερν είχε μια πολύ άσχημη πτώση στο παρκέ χτυπώντας με το κεφάλι και για κάποια λεπτά δεν είχε τις αισθήσεις του. Μάλιστα γύρω του απλώθηκε ένα ανθρώπινο τείχος όπως τότε στην περίπτωση του Έρικσεν.

Ωστόσο, και παρά την έντονη ανησυχία των ανθρώπων της Μπάγερν όπως φυσικά του Αντρέα Τρινκέρι, τα μηνύματα για τον 26χρονο Αμερικανό είναι καλά. Εκτός του ότι μετά από περίπου δέκα λεπτά ανέκτησε την επαφή του με το περιβάλλον κι άρχισε να κινεί τα άκρα του, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα στο κεφάλι.

Απλώς όπως ενημέρωσε η Μπάγερν αργά το βράδυ της Τετάρτης από τη σφοδρή σύγκρουση με το παρκέ έχει υποστεί σοβαρή διάσειση.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ