ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Αναίσθητος στο παρκέ ο Γουάιλερ - Μπαμπ μετά άσχημη πτώση

Ο Βάιλερ - Μπαμπ της Μπάγερν
Ο Βάιλερ - Μπαμπ της Μπάγερν INTIME

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη εσπευσμένα ο Γουάιλερ - Μπαμπ της Μπάγερν, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στο παρκέ του Audi Dome ύστερα από προσπάθεια για κάρφωμα και πτώση με το κεφάλι.

Με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μονάχου ο Νικ Γουάιλερ - Μπαμπ της Μπάγερν.

Στη διάρκεια του αγώνα με το Αμβούργο για το γερμανικό πρωτάθλημα ο γκαρντ της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι έτρεξε στον αιφνιδιασμό, αλλά στην προσπάθειά του να καρφώσει έχασε την ισορροπία του και είχε μια πολύ άσχημη πτώση στο παρκέ.

Όπως μετέδωσε το Basketnews, για αρκετά λεπτά μάλιστα ήταν αναίσθητος με ανθρώπους της Μπάγερν να έχουν σχηματίσει ένα κύκλο γύρω του αποτρέποντας τη λήψη εικόνων.

Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά και άρχισε εκ νέου, αφού ο Γουάιλερ - Μπαμπ μεταφέρθηκε με φορείο εκτός παρκέ κι από εκεί στο νοσοκομείο (μετά το 1'16'' η αποχώρησή του με κολάρο και φορείο). Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 86-75.

Εκ των υστέρων ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν ενημέρωσε μέσω του Magenta Sport ότι ο παίκτης έχει τις αισθήσεις του και κουνά τα άκρα του.

Το ατυχές συμβάν ήρθε δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague (4/3, 21:45).

Πέρυσι το καλοκαίρι η Μπάγερν είχε αντιμετωπίσει το σοβαρό θέμα υγείας του Πολ Τσίπσερ, ο οποίος τον Ιούνιο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι μετά από εγκεφαλική αιμορραγία. Την Τετάρτη ο Γερμανός φόργουορντ επανήλθε στο ρόστερ των Βαυαρών!

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ