ΜΠΑΓΕΡΝ

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Τρινκέρι: "Τυχεροί που δεν μιλάμε για δεύτερη τραγωδία"

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκέρι
Ο Αντρέα Τρινκέρι INTIME SPORTS

Από τη μία ο πόλεμος στην Ουκρανία και από την άλλη ο τραυματισμός του Γουάιλερ - Μπαμπ. Ο Αντρέα Τρινκέρι δεν ήταν εύκολο να κρύψει την ανησυχία του.

Πολύ βαρύ το βράδυ της Τετάρτης για την Μπάγερν παρά την εντός έδρα νίκη επί του Αμβούργου. Ενόσω ο Νικ Γουάιλερ - Μπαμπ μεταφερόταν στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί μετά την πολύ άσχημη πτώση στο παρκέ και το χτύπημα στο κεφάλι, οι συμπαίκτες του έπρεπε να συνεχίσουν να παίζουν.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέα Τρινκέρι μίλησε για την κατάσταση του παίκτη του, συνδυάζοντας το συμβάν με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία.

"Είναι δύσκολο να μιλάς για μπάσκετ σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς. Είναι πόλεμος, όχι σε άλλο πλανήτη, αλλά κοντά μας. Οι άνθρωποι πεθαίνουν, οι άνθρωποι χάνουν την ελπίδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, αλλά ούτε και να τα αγνοήσουμε.

Νομίζω ότι δείξαμε την υποστήριξή μας και ο μόνος στόχος είναι να τελειώσει ο πόλεμος. Δυστυχώς δεν μαθαίνουμε, αν και το παρελθόν πρέπει να διδάσκει το μέλλον. Όλες μου οι σκέψεις απευθύνονται στις οικογένειες που χάνουν μητέρες, αδέρφια, αδελφές, γιους που εμπλέκονται σε αυτή την τραγωδία. Γιατί είναι τραγωδία.

Το δεύτερο πράγμα που με αφορά είναι αυτό που συνέβη στον Νικ. Ανησυχούμε πολύ, αλλά τα πρώτα νέα από το νοσοκομείο είναι εντάξει. Όχι καλά, αλλά εντάξει. Έχει τις αισθήσεις του, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Είμαστε τυχεροί που δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε την επόμενη τραγωδία, αν και σε μικρότερη κλίμακα. Ένας παίκτης δεν πρέπει να αγγίζει τον αντίπαλο στον αέρα. Γιατί αυτό είναι επικίνδυνο. Οι διαιτητές θα πρέπει τουλάχιστον να το δουν. Ένας παίκτης δεν πέφτει έτσι χωρίς να τον αγγίξουν. Πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες όλων των ομάδων", ανέφερε ο Ιταλός κόουτς.

Ο τζένεραρ μάνατζερ της Μπάγερν, ο Μάρκο Πέσιτς ανέφερε επίσης για τον Γουάιλερ - Μπαμπ: "Ο Νικ είναι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Όταν τον έπαιρναν, μπορούσε να κινήσει όλα τα μέλη του".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ