NBA

Μουρίνιο εναντίον ...Στιβ Νας!

Μουρίνιο εναντίον ...Στιβ Νας!
ΝΑΣ

"Είναι άσχετος με τη μπάλα" είπε ο Μουρίνιο για τον Στιβ Νας, που απάντησε μέσω twitter (vid)

Ο Νας, αφού ... έσκασε από τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα", δεν άντεξε και έγραψε: " Οι έντεκα που έδωσαν την πρόκριση στην Ιντερ είναι: Μπουτ, Γιασίν, Μπανκς, Τζόφ, Μάγιερ, Τομαζέφσκι, Θουμπιθαρέτα, Σμάιχελ, Κλέμενς, Χιγκίτα και Σιλαβέρτ"

Η ειρωνεία ήταν πρόδηλη, καθώς ο Νας έβαλε 11 τερματοφύλακες υπονοώντας ότι η Ίντερ, πέρασε στον τελικό παίζοντας κάτι περισσότερο από αμυντικό ποδόσφαιρο.

Σιγά μην άφηνε όλα αυτά αναπάντητα ο Μουρίνιο, ο οποίος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο special one, σχολίασε με νόημα: "Όταν διαβάζω σχόλια από πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, καταλαβαίνω πόσο έχει εξελιχθεί το παιχνίδι και την αξία των παικτών. Όταν, όμως, διαβάζω αυτά που γράφουν, δεν θέλω να πω, ανόητοι τί να σχολιάσω; Για παράδειγμα, διάβασα τι έγραψε ο ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, ο Στιβ Νας. Είπε ότι η Ιντερ θα μπορούσε να παίξει με 10 τερματοφύλακες! Ευτυχώς παίζει μπάσκετ. Δεν μπορεί να καταλάβει τίποτε από ποδόσφαιρο"

Και ο Νας, όμως, δεν ... κράτησε για πολύ την σιωπή του. Αφού διάβασε τι είπε ο Μουρίνιο, επανήλθε με νέο σχόλιο στο twitter: "Ωχ! Μάλλον του πάτησα τον κάλο. Μην ανησυχείς Ζοζέ Μουρίνιο. Θα φέρω ένα καλό μπουκάλι κρασί, του χρόνου στη Μαδρίτη και θα τα βρούμε"!

Όχι, ο Μουρίνιο δεν ... έκανε νέα παρέμβαση. Πάντως, είχε άδικο για τις μη ποδοσφαιρικές γνώσεις του Νας. Εκτός από οπαδός της Μπαρτσελόνα, ο Καναδός "μίστερ-ασίστ" ξέρει αρκετά καλό ποδόσφαιρο και όταν βρίσκει την ευκαιρία το αποδεικνύει στο παρκέ.

Θέλετε κι αποδείξεις; Ιδού:













TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ