ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήτογλου: "Υπάρχει μια καινούργια αύρα στην Εθνική, είμαστε πεινασμένοι για διακρίσεις"

Ο Ντίνος Μήτογλου στη Media Day της Εθνικής
Ο Ντίνος Μήτογλου στη Media Day της Εθνικής INTIME SPORTS

Ο Ντίνος Μήτογλου εξήγησε, στο πλαίσιο της Media Day ενόψει των προκριματικών για το EuroBasket 2025, ότι υπάρχει μια διαφορετική αύρα στην Εθνική ομάδα και τόνισε ότι οι διεθνείς είναι πεινασμένοι για διακρίσεις στις δηλώσεις του πριν την προπόνηση της "γαλανόλευκης".

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στο πλαίσιο της Media Day της Εθνικής ομάδας ενόψει του αγώνα με την Τσεχία (23/2, 21:00, LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του EuroBasket, με τον φόργουρντ του Παναθηναϊκού AKTOR να ανδεικνύει τη σημασία της παρουσίας του Βασίλη Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία. Αναφέρθηκε στην νέα αύρα που υπάρχει στη "γαλανόλευκη" και τόνισε την επιθυμία όλων για διακρίσεις με το εθνόσημο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας με τον Βασίλη Σπανούλη στο τιμόνι: "Είναι μια καινούργια σελίδα, είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι όλοι οι παίκτες που ο κόουτς Σπανούλης έχει αναλάβει την Εθνική. Χαίρομαι που γίνονται όλα αυτά και βλέπω ξανά όλα τα παιδιά μαζί. Υπάρχει μια καινούργια αύρα για να προπονηθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα".

Για το προσωπικό κίνητρο του ίδιου αλλά και της ομάδας να φτάσει σε μια διάκριση: "Αυτός είναι ο στόχος, αλλά πρώτα πρέπει αν ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά. Το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε μιλήσει με τον κόουτς και έχουμες πει ότι η εθνική έχει να πάρει πολύ καιρό μια διάκριση. Είμαστε πεινασμένοι για αυτό".

Για το κατά πόσο τους ανακουφίζει το γεγονός ότι οι συλλογικές υποχρεώσεις έχουν διακοπεί για τις εθνικές ομάδες: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό που η FIBA και η EuroLeague, έχουν βρει μια κοινή γραμμη. Είναι πολύ σημαντικό γιατί κάποιοι μπορούν να ξεκουραστούν και όσοι θέλουν να έρθουν στην εθνική ομάδα που αποτελεί την ύψιστη τιμή. Τώρα έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για να ξεκινήσουμε με το σωστό τρόπο"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ