ΜΑΡΟΥΣΙ

Μιλούν για "Θεία Δίκη"

Μιλούν για "Θεία Δίκη"
Μιλισάβλιεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για "Θεία Δίκη" κάνουν λόγο οι "κιτρινόμαυροι", που ξεκουράζονται και δεν... απαντούν στον Πανελλήνιο

Ήταν ένα διπλό "ανάσα" για τους "κιτρινόμαυρους", που παρά τα πολλά τους προβλήματα (Χαραλαμπίδης, Μπράιαντ, Στεφανίδης, Τέιλορ, Μιλισαβλιεβιτς, Γλυνιαδάκης) των τελευταίων ημερών πέτυχαν την 5η φετινή τους νίκη. Μάλιστα δέχτηκαν και τα θερμά συγχαρητήρια του Ντονέλ Τέιλορ που παραμένει στο νοσοκομείο. Ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα, αλλά δύσκολα θα προλάβει το ματς με το Ρέθυμνο καθώς θα συνεχίσει να παίρνει αντιβίωση.
"Ήταν θεία δίκη. Τέτοιο φάουλ δεν σφυρίζεται σε κανένα μέρος του κόσμου για να κρίνει το ματς" φώναζε στα αποδυτήρια ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς που έμεινε άγαλμα όταν είδε τον Βορεάδη να στέλνει τον Αργυρόπουλο στις βολές (1.8’’ πριν τη λήξη με το σκορ 72-73) υπέρ του Αμαρουσίου, για μια απλή επαφή που είχαν κι ενώ ο αντίπαλός του δεν έκανε καν προσπάθεια. "Τότε γιατί δεν σφύριξαν το φάουλ που έγινε στον Χαραλαμπίδη στο Αιγάλεω που ήταν πιο εξώφθλαμο;" αναρωτιόταν ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς.

Στο μεταξύ στο επίσημο site της ομάδας αναφέρεται: "Φυσικά οι Μαρουσιώτες αρνούνται να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για τα όσα υποστηρίζει ο Πανελλήνιος για την τελευταία φάση από την στιγμή που για την αναμφισβήτητη εγκυρότητα του καλαθιού του Μπουντούρη ομοφώνησαν, χωρίς δεύτερη σκέψη , οι τρεις διαιτητές και ο κομισάριος. Ούτως ή άλλως η κόρνα ακούστηκε ξεκάθαρα αφού είχε φύγει η μπάλα από το χέρι του αρχηγού.

Άλλωστε ακόμη και ο Ηλίας Ζούρος στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε όσα είπε δεν αναφερόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σε μια γενικότερη διαπίστωση . Γιατί αν υποστήριζε ότι αδικήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι άνθρωποι του Αμαρουσίου , ήταν (και είναι) πρόθυμοι να το δουν μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να βγουν ξεκάθαρα συμπεράσματα για το ποιος διακιούται να έχει παράπονα"

.


TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ