ΑΕΚ

Μιλόσεβιτς: ''Καλύτερη επιλογή η ΑΕΚ''

Μιλόσεβιτς: ''Καλύτερη επιλογή η ΑΕΚ''

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ''Ένωσης, εξήγησε πως η συμφωνία με την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας μετά την ήττα από τον Άρη στο ''Nick Galis Hall'' και πλέον στρέφεται στο ματς της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας (12/10, 17:00).

Από την πλευρά του ο Μίλαν Μιλόσεβιτς αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ''Ένωση'', δήλωσε χαρούμενος που είναι μέλος της ΑΕΚ και δήλωσε υπερήφανος για τις τελευταίες εξελίξεις.

''Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Ήλθα σε μία μεγάλη ομάδα, σε μία ιστορική ομάδα, και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω καλά ότι η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικούς και πιστούς οπαδούς, οι οποίοι την ακολουθούν παντού.

Πραγματικά, νιώθω υπερήφανος, που υπήρξε αυτή η εξέλιξη. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είπα αμέσως το "ναι". Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και για την καριέρα μου. Υπόσχομαι, ότι θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής'' εξήγησε ο νεοαποκτηθείς Σλοβένος φόργουορντ της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ