ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μιλάνο: Ο Μήτογλου είναι ο δεύτερος "θετικός" παίκτης στην ίδια σεζόν

Μιλάνο: Ο Μήτογλου είναι ο δεύτερος "θετικός" παίκτης στην ίδια σεζόν
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών η Μιλάνο ήρθε αντιμέτωπη μ' ένα δεύτερο θετικό δείγμα παίκτη που ανήκει στο ρόστερ της. Πριν από τον Ντίνο Μήτογλου είχε προηγηθεί ο Ρικάρντο Μορασκίνι.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο δεύτερος παίκτης της Μιλάνο που μέσα στην ίδια σεζόν βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ.

Προς τα τέλη Οκτωβρίου είχε προηγηθεί η περίπτωση του Ρικάρντο Μορασκίνι. Στο δείγμα που πήρε κλιμάκιο ελέγχου από τον 32χρονο Ιταλό γκαρντ σε προπόνηση της Αρμάνι είχε εντοπιστεί ουσία που ανήκει στις απαγορευμένες και -όπως στην περίπτωση του Έλληνα πάουερ φόργουορντ- ελήφθησαν αρχικά προληπτικά μέτρα.

Όταν και η επαναληπτική διαδικασία είχε το ίδιο αποτέλεσμα, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός κι αν έχει μεσολαβήσει λάθος, ο Μορασκίνι τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό κι εκ των υστέρων, την Δευτέρα 28/3 μάλιστα, έλυσε οριστικά το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Η ουσία στο δείγμα του έμπειρου περιφερειακού ήταν η κλοστεβόλη. Ένα αναβολικό στεροειδές που μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών στο δέρμα. Στον Μορασκίνι αναγνωρίστηκε η έμμεση χρήση της ουσίας και στο τέλος απέφυγε μια βαρύτερη ποινή.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ