ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ντίνος Μήτογλου: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ντίνος Μήτογλου με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Ντίνος Μήτογλου με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο Ντίνος Μήτογλου όπως ενημέρωσε η Αρμάνι Μιλάνο. Ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

Βόμβα έσκασε στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ με την Αρμάνι Μιλάνο να ενημερώνει πως ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την EuroLeague.

Ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να θέσει τον παίκτη σε διαθεσιμότητα και θα προχωρήσει σύντομα σε νέο έλεγχο προκειμένου να πάρει στα χέρια του περισσότερα στοιχεία που να ξεκαθαρίζουν το περιστατικό. Η Αρμάνι Μιλάνο αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 4 Μαρτίου, την ημέρα που έγινε και ο έλεγχος.

Μάλιστα οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν και την Εθνική ομάδα καθώς εν αναμονή των αναλυτικών αποτελεσμάτων, ο Μήτογλου κινδυνεύει να χάσει το EuroBasket 2022 όπου θα συμμετέχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (1-18 Σεπτεμβρίου).

Ο Μήτογλου είναι ο δεύτερος παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο τη φετινή σεζόν που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο:

"Έχοντας μάθει πως ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου μετά τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να θέσει προληπτικά τον παίκτη σε διαθεσιμότητα και θα προχωρήσει σε επιπλέον εξέταση, μόλις έχει στη διάθεσή της όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα διαλευκάνουν την υπόθεση".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ