NBA

Μία από τις χειρότερες γκάφες της ιστορίας από τον J.R Smith!

Cleveland Cavaliers guard J.R. Smith (5) is defended by Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) during the first half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, May 31, 2018. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο J.R Smith υπέπεσε σε μία από τις χειρότερες γκάφες που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του μπάσκετ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρώτου Τελικού του ΝΒΑ ανάμεσα σε Warriors και Cavaliers.

Είναι στιγμές που χάνεις τα λόγια σου. Που βλέπεις να εκτυλίσσεται μπροστά σου μία φάση και αναρωτιέσαι τι περνάει από το μυαλό ενός παίκτη. Ο J.R Smith κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής μίας εκ των πλέον επικών γκαφών που έχουμε δει σε αγώνα μπάσκετ στο Game 1 των Τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα σε Warriors και Cavaliers, που ολοκληρώθηκε με νίκη των πρώτων με 124-114 στην παράταση . Η λεπτομέρεια είναι βέβαια ότι ίσως ο αγώνας να μην είχε οδηγηθεί σε έξτρα πεντάλεπτο αν ο Smith ήταν πιο συγκεντρωμένος. Τι έκανε όμως ο Smith; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Απέμεναν 4.7 δευτερόλεπτα για το τέλος της τέταρτης περιόδου όταν ο George Hill κέρδισε φάουλ με το σκορ στο 107-106 για τους Warriors. Ο έμπερος γκαρντ λοιπόν στήθηκε στην γραμμή των βολών και αφού ευστόχησε στην πρώτη βολή και ισοφάρισε σε 107-107, ακολούθως αστόχησε στην δεύτερη. Ο Smith όμως τότε πήρε το επιθετικό ριμπάουντ. Ενώ όμως όλοι περίμεναν από αυτόν να σουτάρει, ο Smith άρχισε να τρέχει στο τρίποντο για να ροκανίσει τον χρόνο! Ο λόγος; Νόμιζε ότι οι Cavs ήταν μπροστά στο σκορ!

Με όλους τους συμπαίκτες του να του φωνάζουν να σουτάρει ο Smith αντιλήφθηκε πολύ αργά την γκάφα του, με τους Cavs να παίρνουν στο τέλος ένα "σκοτωμένο" σουτ με τον Hill, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση, όπου και κατέρρευσαν. " Νόμιζα ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ" φάνηκε να λέει στον LeBron ο Smith όταν τον ρώτησε τι έγινε, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Δείτε το απίστευτο VIDEO, αλλά και αυτό που ακολούθησε με την ατάκα του Smith:





AP Photo/Marcio Jose Sanchez
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ