ΠΑΟΚ

Μετράει αντίστροφα ο Χάνσελ

Μετράει αντίστροφα ο Χάνσελ
Χάμφρεϊ

Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Χάνσελ και Χάμφρεϊ, παρά τη νίκη επί της Ολύμπιας Λάρισας

Ο Χάνσελ μπορεί να αγωνίστηκε σήμερα κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας ωστόσο ο διεθνής Άγγλος είχε χρειαστεί να σφίξει τα δόντια εξαιτίας του ότι είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα στο ζέσταμα είχε υποστεί διάταση πίσω από τον δεξί δικέφαλο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε θεραπεία χθες και σήμερα για να μπορέσει να δώσει το παρών.

Ο Ταμπ Μπάλντγουιν μπορεί να είχε θέσει βέτο για την παραμονή του Χάνσελ την ίδια ώρα που σε αντίθεση με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Τάκης Πανελούδης, από την πλευρά του επέμενε για άμεση αλλαγή του διεθνή Άγγλου πλέι μέικερ.

Πλέον όμως και μετά τον τραυματισμό του όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ αφού πρώτα βρεθεί ο αντικαταστάτης του ο Χάνσελ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ακόμα από το τζάμπολ του σημερινού παιχνιδιού με την Ολύμπια Λάρισας Μπάλντγουιν και Πανελούδης φαίνεται να είχαν συμφωνήσει μετά το τέλος του να συζητήσουν τα δεδομένα.Όσο για τον Χάμφρεϊ; Παρά την σημερινή νίκη με το τρίποντο του Ντιαρά στην εκπνοή από την γωνία με 79-77 επί της Ολύμπια Λάρισας, η απόδοσή, του φαίνεται να επαναφέρει τις σκέψεις και για την δική του περίπτωση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες στον ΠΑΟΚ έχει ήδη προταθεί ο Τράβις Μπεστ (35χρ., 1.80μ.) που αποτέλεσε παρελθόν από την πολωνική Πρόκομ. Τέλος σε περίπτωση δύο αλλαγών στον «Δικέφαλο» δεν αποκλείεται να εξετάσουν όπως και το καλοκαίρι τον Αλεξάντερ Σμίλιανιτς που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα του Αμαρουσίου.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ