ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εντείνει τις προσπάθειες του για το "ναι" του Σάρι, μέχρι την Κυριακή η απάντηση του Ιταλού

Ο Μαουρίτσιο Σάρι
Ο Μαουρίτσιο Σάρι 2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθειά του για να αποσπάσει το "ναι" του Μαουρίτσιο Σάρι. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται η οριστική απάντηση του πολύπειρου τεχνικού.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειές του για να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι να αναλάβει τον πράσινο πάγκο και παρά τα γραφόμενα στην Ιταλία, ότι ο έμπειρος τεχνικός ουσιαστικά αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του ελληνικού κλαμπ, η αλήθεια είναι πως ακόμη η υπόθεση παραμένει ορθάνοιχτη.

Ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο έχει δεσμευτεί να απαντήσει οριστικά στον Παναθηναϊκό μέσα στο Σαββατοκύριακο, επομένως το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει είτε θετικά, είτε αρνητικά μέχρι την Κυριακή (02/06).

Προφανώς, μιλάμε για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, ωστόσο οι ενδοιασμοί του Σάρι δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό, δεδομένου ότι οι πράσινοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένοι να τινάξουν την... μπάνκα και του έχουν προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, λεφτά δηλαδή που έπαιρνε τόσο στη Λάτσιο, όσο και στη Νάπολι.

Ο βασικός προβληματισμός του Σάρι έχει να κάνει με το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ όπως προκύπτει και από τα ιταλικά ρεπορτάζ ο 65χρονος τεχνικός φαίνεται πως περιμένει μία πρόταση από καλύτερη λίγκα, όπως η Premier League, με τη Λέστερ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Από την άλλη, ο Σάρι, αν μη τι άλλο έχει δει με ενδιαφέρον το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Γιάννης Αλαφούζος, την περασμένη εβδομάδα, με το ταξίδι που έκανε στην Ιταλία και για αυτό ο άλλοτε τεχνικός των Γιουβέντους και Τσέλσι δεν έκλεισε την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, υπάρχει φημολογία, ότι την Παρασκευή (31/05) το βράδυ, άνθρωπος του Παναθηναϊκού, ενδεχομένως και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε ξανά στην Ιταλία για να... εντείνει την "πίεση" στον Σάρι, προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Ιταλού τεχνικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ