ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μέσα στην εβομάδα οι αλλαγές

Μέσα στην εβομάδα οι αλλαγές
Μπογονικολός

Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο στην Ολυμπιάδα για την αλλαγή στην προεδρία

Ο Μπογονικολός θα παραμείνει στο Δ.Σ. των "πορτοκαλί" και θα χρηματοδοτεί την ομάδα αφού είναι ο βασικός μέτοχος ενώ οι αποφάσεις θα παίρνονται από κοινού με τον Μολοχίτη.
Aπό κει και πέρα η Ολυμπιάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τα εξής: "Η Ολυμπιάς ΚΑΕ στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο εντός της προσεχούς εβδομάδας θα αποφασίσει για όλες τις αναγκαίες διοικητικές αλλαγές στα πλαίσια εκτεταμένης διοικητικής αναδιάρθρωσης.

Οι αλλαγές θα στοχεύουν στην προσαρμογή της ΚΑΕ στο υπάρχον περιβάλλον του Ελληνικού μπάσκετ. Η Ολυμπιάς ΚΑΕ με συνέπεια και συνέχεια θα συνεχίσει την πορεία της στο Ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ.

Τέλος επισημαίνει ότι είναι αδύνατον να προχωρήσει μπροστά το Ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ και θα ταλανίζεται στη μετριότητα, όταν ολοι οι συντελεστές του δεν έχουν την πρόθεση ή την ικανότητα να ενεργούν με όλους του κανόνες του αθλητικού ήθους, της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας.

Ίσως ήρθε η ώρα της πολιτείας να μελετήσει τη λήψη των επιπλέον αναγκαίων μέτρων γιά τη μακροπρόθεσμη υγεία του επαγγελματικού μπάσκετ και του επαγγελματικού αθλητισμού γενικότερα".

Aναφορικά με τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό ο Τζέσμοντ Φάρμερ αποτελεί μία λύση για τον αντικαταστάτη του Ντεγουέιν Τζέφερσον, όμως, οι "πορτοκαλί" εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ