ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μπογονικολός: "Θα ρίξω πυρηνική βόμβα"

Μπογονικολός: "Θα ρίξω πυρηνική βόμβα"
Μπογονικολός

Ο πρόεδρος ΚΑΕ Ολυμπιάδα Πατρών, Νίκος Μπογονικολός, αποχώρησε. Νέος πρόεδρος ο Μολοχίτης

" Τα παρατάω και φεύγω", τόνιζε κατά την αποχώρησή του από το κλειστό "Δ. Τόφαλος" ο Νίκος Μπογονικολός με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιάδα Πατρών να τα είχε κυρίως με την διαιτησία αλλά και με την εμφάνιση της ομάδας του.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού σε επικοινωνία του SPORT 24 μαζί του εξήγησε: " Στο 17΄ του αγώνα βγήκε με χτύπημα στα πλευρά ο Τζέφερσον και δεν δόθηκε ούτε ντισκαλιφιέ ούτε τίποτα. Πώς να μπορέσει να αποδώσει εξίσου καλά στο δεύτερο ημίχρονο".

Επίσης ο κ. Μπογονικολός έδειξε να είναι στην κυριολεξία εκτός εαυτού με ύβρεις που ακούγονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο μένοντας όμως ατιμώρητες τονίζοντας: " Δεν δέχομαι να λέγονται από κανέναν και να μην τρέχει τίποτα. Εγώ δεν το ανέχομαι".

Όσο για τον ίδιο; " Το πώς έχει ο αθλητισμός στην Ελλάδα μου έχει φέρει αηδία αλλά και για ότι υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ" ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως: " Η Ολυμπιάδα θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της αλλά εγώ θα ρίξω πυρηνική βόμβα σε όλες τις παράγκες".

Πρόεδρος ο Μολοχίτης


Ο κ. Μπογονικολός αναφερόμενος στο μέλλον του Γιάννη Χριστόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Ολυμπιάδας Πατρών ήταν κατηγορηματικός πως: " Ο Χριστόπουλος παραμένει", ενώ αποκάλυψε πως ο Μετζέλος Μολοχίτης τη στιγμή αυτή εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ αναμένεται να είναι ο νέος της πρόεδρος της με Α΄ αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Γατομάτη.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ