STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Με Βελισσαράκο στο τιμ

Με Βελισσαράκο στο τιμ

Από την Χαλκίδα στην Αμαλιάδα θα πάει ο Αλέξης Βελισσαράκος, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Χάρη Μαρκόπουλου στο προπονητικό τιμ του Κοροίβου

Η ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται για τον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας μετά την ενίσχυση του ρόστερ πλέον αρχίζει να στελεχώνεται κι εκτός παρκέ.

Μετά την ανακοίνωση του Σταύρου Ελληνιάδη, ο οποίος ανέλαβε χρέη αθλητικού διευθυντή, η ομάδα της Αμαλιάδας ενημέρωσε πως στο πλευρό του Χάρη Μαρκόπουλου θα βρίσκεται ο προπονητής, Αλέξης Βελισσαράκος, ο οποίος πέρσι βρισκόταν στο προπονητικό τιμ του Ίκαρου Χαλκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ηλείων αναφέρει:

" Ο Κόροιβος ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Αλέξη Βελισσαράκο, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Χάρη Μαρκόπουλου κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο και ανερχόμενο τεχνικό, ο οποίος είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και η φιλοσοφία του συνάδει με αυτή της ομάδας. Ο Αλέξης Βελισσαράκος κατάγεται από την πόλη της Χαλκίδας και πέρυσι πήρε για πρώτη φορά άρωμα από Α1, όντας στο τεχνικό επιτελείο του Ικάρου".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ