ΚΑΒΑΛΑ

Με 10 παίκτες στο ΟΑΚΑ η Καβάλα

Με 10 παίκτες στο ΟΑΚΑ η Καβάλα
INTIME SPORTS

Με 10 παίκτες μετέβη στην Αθήνα η Καβάλα, έχοντας προβλήματα με τους Ταπούτο, Κοστόφ και Κεμπ. Η ουραγός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/10, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός, θα φιλοξενήσει την ουραγό του Καβάλα, το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης με τον Στιβ Γιατζόγλου να έχει μόλις 10 παίκτες στη διάθεσή του.

Η Καβάλα ταλαιπωρείται με αγωνιστικά προβλήματα και είναι χαρακτηριστικό πως μετέβη στην Αθήνα με 10 παίκτες. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Ταπούτος έμεινε εκτός καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Τσάβνταρ Κοστόβ επίσης λόγω ενοχλήσεών του, ενώ ο Μόρις Κεμπ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την επιστροφή του στις νίκες, καθώς μετράνε 9 σερί ήττες. Κι αυτό γιατί ένα παιχνίδι έχουνε κερδίσει και αυτό ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στο Λαύριο (68-66) με το καλάθι του Κοστόβ στην εκπνοή του στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Γιατζόγλου έχει κάθε λόγο να επιθυμεί το αρνητικό σερί της ομάδας του να σταματήσει το γρηγορότερο δυνατό και να επιστρέψει στις νίκες που θα είναι και η πρώτη του στον πάγκο της ομάδας. Για αυτό και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Καβάλα θα προχωρήσει στα μέσα Ιανουαρίου σε αλλαγές στο ρόστερ της.

Ο λόγος που οι αλλαγές δεν έχουνε γίνει ήδη έχει να κάνει με το ότι η Καβάλα έχει κάνει τις τρεις αλλαγές που είχε δικαίωμα στον Α΄ γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στα μέσα Ιανουαρίου θα γίνει το τζάμπολ της πρεμιέρας του Β΄ γύρου και στην Καβάλα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προχωρήσουν σε δύο αλλαγές.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γιατζόγλου δείχνει να έχει καταλήξει να προχωρήσει σε αντικατάσταση των Ρομπ Τζόουνς και Μόρις Κεμπ. Πλέον απομένει να φανεί ποιοι δύο Αμερικανοί θα είναι οι αντικαταστάτες τους.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ